İlköğretim Haftası kutlanıyor - BİLECİK

- İstiklal marşı ve saygı duruşu - Konuşmalar - Öğrencilerin gösterileri Bilecik 'te İlköğretim Haftası kutlanıyorBİLECİK (AA) - Bilecik 'te İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
Malhun Hatun İlkokulu'nda gerçekleşen törende konuşan Vali Tahir Büyükakın, çocukların geleceğin ve ülkenin teminatı olduklarını belirterek, yakın gelecekte ülkenin büyük başarılar elde etmesine vesile olacaklarına inandığını söyledi.

Eğitim öğretimde sorumluluğun sadece çocuklara düşmediğini, büyük bir kısmının da ailelere düştüğünü belirten Büyükakın, şöyle konuştu:"Her defasında eğitim şart, şöyle eğitim olmalı, böyle eğitim olmalı diye konuşuyoruz. Artık konuşma değil icraat vakti, artık uygulama vakti. Anne ve babalarımız, nasıl ki bir araba alıp da ona gereken ilgiyi gösteriyorsak, elbise seçerken dikkatli davranıyorsak aynı ilginin daha fazlasını bu yavrularımıza ayıracağız. Dersini yap, daha çok çalış demekle üstümüzdeki sorumluluk bitmiyor. Sorumluluğumuz çok fazla. Dikkatli ve özenli bir şekilde çocuklarımıza eğitimleri ve diğer tüm konularda yardımcı olalım.''Etkinlik kapsamında 4. sınıf öğrencileri, 1. sınıf öğrencilerine "Hoşgeldiniz" seremonisi düzenledi.
Programa, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile veliler katıldı.

Saygı Duruşu İstiklal Marşı Siyasi Parti Öğrenciler 

18 Eylül 2018 Salı günü yayınlandı