Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen'in içi dışı bir değil

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, paralel yapının ele başı Fethullah Gülen hakkında çok sert bir ifade kullandı.
Ortak Akıl Hüseyin Gülerce Türkiye Cumhurbaşkanı İsrail 


FETHULLAH GÜLEN'İN İÇİ DIŞI BİR DEĞİL

Bütüm mesele müminin içinin dışının bir olması diyen Hüseyin Gülerce 'Bana deyin Fethullah Gülen neden kaybetti? Ben de diyorum ki; 'içi dışı bir değilmiş.' Neden? Dışında bize demokrasiyi, fikir ifade hürriyetini tavsiye ediyor ama içeride 25 senedir silahlı kuvvetlerine, yargıya, emniyete bir sürü insan girmiş ve bu insanlar bugün Fethullahçı terör örgütü diye soruşturma geçiriyorlar iddianamelere konu oldular. Nedim Şener'in dediği çok isabetli bir şey Fethullah Gülen'in Türkiye'ye gelmesi lazım ve benim bu insanlarla bir alakam, organik bir bağlantım yoktur demesi lazım' şeklinde konuştu.

Hüseyin Gülerce Cemaat'in gazetesi Today's Zaman'ı hükümet aleyhinde yaptığı haberlerden dolayı da topa tuttu.
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
28 Haziran 2015 Pazar günü yayınlandı