Hırsızlar suçüstü polislere yakalandı

Yakalanan şahısların genel görüntüler
Polis Aracı Hırsız Polis Ekipleri Hırsız Polis Giyim Mağazası 

-Yüzü boyalı şahsın genel görüntüsü
-Şahıslardan genel görüntüler
-Şahısların polis aracına bindirilmesi
-Plakalı çamurla kapatılmış araçtan genel ve detay görüntüler
-Araç içinde bulunan malzemelerden genel görüntüler
-Olay yerinden genel ve detay görüntüler
-Üzerine köpük sıkılan alarm cihazından genel görüntü

( ADANA )- Adana’da araçlarının plakalını çamurla kapatıp giyim mağazasını soymaya geldikleri sırada polislere suçüstü yakalandılar.- Hırsızlardan birisi tanınmak için yüzüne ayakkabı boyası sürmüş ADANA

- Adana’da araçlarının plakalarını çamurla kapatıp giyim mağazasını soymaya çalıştıkları sırada birinin yüzü boyalı 3 hırsız polisler tarafından suçüstü yakalandı. Olay, Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesinde bir giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşın birisi plakalı çamurla kapatılmış bir araç ihbarında bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri çevreyi abluka altına alarak aracı aramaya başladı.
Bu sırada kimliği belirlenemeyen 3 şahıs giyim mağazasının alarmına köpük sıkarak alarmın çalmasını önledi. Daha sonra şahıslar mağazanın darabasını açmaya çalıştığı sırada polislere suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıslar suçlarını inkar etmeye başladı, ancak suçüstü yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Öte yandan, hırsızlardan birisi tanınmamak için yüzüne ayakkabı boyası sürmesi dikkat çekti.
30 Aralık 2017 Cumartesi günü yayınlandı