Heyelan nedeniyle yolun trafiğe kapatılması - DÜZCE

- Yol çalışmasından detaylar - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin açıklamaları Düzce 'de heyelan nedeniyle yolun trafiğe kapatılması - Sakarya ve Düzce illerinin sahil şeridini birbirine bağlayan Batı Karadeniz sahil yolunda çalışmalara başlandıDÜZCE (AA) - Düzce 'nin Akçakoca ilçesiyle Sakarya'nın Kocaali ilçelerini birbirine bağlayan ve aşırı yağışlarda meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan Batı Karadeniz sahil yolunda çalışmalar başlatıldı.Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçakoca - Kocaali yolunun Melenağzı mevkisinde, aşırı yağışların ve eriyen kar sularının zemini yumuşatmasına bağlı olarak heyelan yüzünden çökme meydana geldiğini anımsattı.Bölgede çalışmaların başladığını aktaran Yemenici, Düzce ve Sakarya'nın sahil ulaşımını sağlayan yolun ulaşım açısından önemine vurgu yaptı.Yolda yaşanan heyelanın kendilerini de üzdüğünü ancak kısa zamanda yapılacağını ifade eden Yemenici, şöyle konuştu:"Şiddetli yağmurlar nedeniyle heyelan oldu. Şimdi çalışmalara başlanıldı. Bölge Müdürümüz konuyu hassasiyetle takip ediyor. Hemen kazıklar çakıldıktan sonra üst kaplamasının da yapılıp yolun tekrar açılacağını söyledi.

Kısa zamanda başlattığı için çok teşekkür ediyorum."Akçakoca - Kocaali yolunun Melenağzı mevkisinde, 13 Ocak'ta, aşırı yağışların ve eriyen kar sularının zemini yumuşatmasına bağlı olarak heyelan ve çökmelerin meydana gelmesi üzerine yol kapatılmıştı.
Ali İl Sahil Yolu Karya Aşırı Yağış Hassasiyet 

Ali İl Hakkında
Ali İl 18 Mayıs 1982 İstanbul doğumlu eğitimini İ.Ü. Konservatuar Tiyatro’sunda tamamlayan oyuncu kendini oyunculukta geliştirerek kariyerinde iyi bir dereceye ulaştı....
devamı
26 Ocak 2019 Cumartesi günü yayınlandı