Hentbolcuları taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu ölen genç sporcular, son yolculuğuna uğurlandı

Göksu Akyel için düzenlenen törenden detaylar
Hastane Cenaze Helal Hentbol Okul Bahçesi 

-Sinem Aksu için düzenlenen törenden farklı plan detaylar
-Her iki cenaze için helallik alınması
-Arşiv Görüntü

( ORDU )- Yozgat’ta hentbol sporcularını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden iki sporcu, gözyaşları eşliğinden uğurlandı ORDU

- Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde hentbol takımını taşıyan otobüs kaza yapması sonrası hayatını kaybeden Ordulu iki genç sporcu, gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Hentbol müsabakası için dün Ordu'dan Yozgat’a giden hentbolcuların bulunduğu 52 RF 559 plakalı minibüs, Yozgat’ın Aydınlık ilçesi Çandır köyü yakınlarında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Takla atan aracın altında kalan Sinem Aksu (12) Göksü Akyel (14) isimli 2 sporcu hayatını kaybetti, 15 sporcu ise yaralandı. Yaralılar Yozgat ve Tokat’taki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden sporculardan Göksü Akyel için, eğitim gördüğü Ordu Lisesi'nde tören düzenlendi.
Tevfik ve Gülüzar çiftinin çocukları için taziyeleri kabul etti. 14 yaşındaki Göksu Akyel’in cenazesi, çok sayıda öğrencinin ve yakınlarını katılımı ile gözyaşları eşliğinde Aybastı ilçesi Beşdam Mahallesi'nde toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü. Hayatını kaybeden sporculardan Sinem Aksu için ise Altınordu 60. Yıl Ortaokulu'nda tören düzenlendi.
Cemal ve Hanife çifti, okul bahçesinde düzenlenen törende taziyeleri kabul ederken, 12 yaşındaki sporcu Sinem Aksu, arkadaşları, ailesi ve protokol mensuplarının katılımı ile helallik alınmasının ardından Gürgentepe ilçesi Bahtiyarlar Mahallesi’nde toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü. Öğrenciler, arkadaşları için dua ederken, sıralarına ise çiçek koymayı da ihmal etmedi.
2 Aralık 2019 Pazartesi günü yayınlandı