Hayırsever iş adamından her gün 500 kişiye iftar yemeği

AYAR İFTAR ÇADIRI GÖRÜNTÜLERİ
İftar Yemeği Market Hayırsever İş Adamı İftar Çadırı 

-İFTAR YEMEĞİNE KATILAN VATANDAŞLAR
-İŞ ADAMI ALİ SAYAR İLE RÖPORTAJ
-ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SEVCAN SATI İLE RÖPORTAJ
-VATANDAŞ UĞUR SERT İLE RÖPORTAJ
-MUSTAFA KURT İLE RÖPORTAJ
-İFTAR AÇILIŞI
-İŞ ADAMI ALİ SAYAR’IN İFTAR HAYRINI DEĞERLENDİRME KONUŞMASI

( KÜTAHYA ) KÜTAHYA

- Kütahya’nın Simav ilçesi ve Uşak'ta marketler zinciri bulunan hayırsever iş adamı Ali Sayar, her gün 500 kişiye iftar yemeği veriyor. Geleneksel olarak 7 yıldır iftar yemeği veren iş adamı Ali Sayar, Ramazan ayında yaptığı hayrın, kazandığını vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğu olduğunu ifade etti.
Sayar “Her gün 500 kişi olmak kaydıyla, çevremizdeki hastalarımıza da buradan yemek gönderiyoruz. Bu şekilde yapılan hayırdan çok mutlu oluyorum. İftar vakti 500 kişi aynı anda oruçlarını açıyor burada. Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz ve artık geleneksel olarak yapmış olduğum iftar çadırımızda her gün iftar yemeği veriyoruz. Bunun yanında çevremizde bulunan, çadırımıza gelemeyen engelli kişilerin evlerine kendi elimizle yemek götürüyoruz. Bu yardımlaşma ve ikramdan çok mutlu oluyorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte iftar yemeğine katılan Uğur Sert, "Hayırsever iş adamının geleneksel olarak yaptığı iftar yemeğine herkes katılabiliyor. Her sene yapılan bu hayırdan memnunuz. Allah razı olsun” dedi.
(MEİ-KA-Y)
14 Mayıs 2019 Salı günü yayınlandı