Hatalı park şehri karıştırdı

Hatalı park eden araçtan detaylar
Halk Otobüsü Irak 

-Otobüslerden detaylar
-Uzun araç kuyruklarından detaylar
-Tepkilerden detaylar
-Yürüyerek devam eden yolculardan detaylar
-Sürücüler tepki gösterirken
-Genel detay ve ayrıntılar

( TEKİRDAĞ -ÖZEL)- Onlarca yolcu ve sürücü otobüsleri bırakıp tepki gösterdi- Birden ortaya çıkan sürücü araca binip ortadan kayboldu- Aracını park ettiği yerdeki mazarayı görünce hızlıca uzaklaştı TEKİRDAĞ

- Tekirdağ’da hatalı park eden bir araç kent merkezinde trafiği felç etti. Onlarca halk otobüsü ve araç kuyruğa girerken otobüste bekleyen yolcular sokağa döküldü. Olay Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’ya bağlı Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak’ta meyana geldi. Sürücüsünün adı öğrenilemeyen 59 DB 561 plakalı otomobil cadde üzerinde hatalı park edilmesi sonucu trafik tıkandı. Hatalı park eden aracın sürücüsüne ulaşılamayınca cadde üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. O sırada otobüste bulunan yolculardan Fatma Güneş, “Yarım saatten fazla oldu bekliyoruz. Böyle park edilmemesi lazım. Mecburen böyle beklemek zorunda kaldık” dedi.
Kimisi yürüyerek devam etti kimisi ise tepki gösterdi Daracık sokakta aracında park etmesi üzerine onlarca halk otobüsü ark arakaya dizildi. Otobüslerde daha fazla dayanamayan yolcuların kimisi yaya yürüyerek yoluna devam ederken kimi yolcularda sürücülerle birlikte arabasını hatalı park eden sürücüye tepki gösterdi. Cadde arası otomobilini yanlış yere parkeden sürücüye tepki gösteren vatandaşlar doldu. “Ehliyetini alacaksın elinden” Otobüsten inip tepki gösteren başka bir yolcu ise, “Yazık günah bu kadar insan bekliyor. Ehliyetini alacaksın elinden. Buraya araba mı bırakılır. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyorlar” diye konuştu.
Bir anda çıkıp kaçtı Uzun bekleyişten sonra vatandaşların ve halk otobüsü sürücülerinin tepkileri arasında bir anda ortaya çıkan hatalı parkeden otomobilin sürücüsü, hızlıca aracına binip tepkilerin arasından gözlerden kayboldu.
14 Ağustos 2018 Salı günü yayınlandı