Hastanenin 5. katından düşen işçi defnedildi

Cenaze töreninden görüntüler
Hastane İş Güvenliği İş Kazası Can Güvenliği Cenaze Namazı 

-Başsağlığı dileklerinde bulunulması
-Yapılan dualar
-Röportajlar
-Mehmet Ağdağ'ın fotoğrafları
--arşiv-
-güvenlik kamera görüntüleri
-Düşme anı
-Olay yerinden görüntüler

( ADIYAMAN )- Özel hastanenin dış cephe temizliğini yaparken düşerek hayatını kaybeden işçi arkasında 3 yıllık eşini bıraktı ADIYAMAN

- Adıyaman Özel Gözde Hastanesinin dış cephe temizliğini yaparken halatın kopması sonucu yere çakılarak hayatını kaybeden işçi göz yaşları ve dualarla defnedildi. Edinilen bilgiye göre, Eskisaray Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Gözde Hastanesinin dış cephe temizliğini arkadaşlarıyla beraber yapan Mehmet Ağdağ (27), kendisini taşıyan halatın aniden kopması sonucu 5.kattan aşağıya düştü. Yere düşmesi sonucu ağır yaralanan Ağdağ, hastane önünde bulunan ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmış, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağdağ’ın cenazesi bugün yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Adıyaman Mezarlık Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Mahmut El Ensari Türbesi mezarlığına götürüldü. Burada yakınları tarafından defnedilen Ağdağ’ın cenazesinde gözyaşları adeta sel olup aktı. Mehmet Ağdağ’ın 3 yıl önce evlendiği, babası Hacı Mehmet Ağdağ’ı da yaklaşık 15 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Yakınlarından hastaneye tepki Yaşanan olaya tepki göstererek yüreklerinin yandığını belirten Mehmet Ağdağ’ın amcası Mehmet Yaşar Ağdağ, “Acımız büyük tabi ki Allah kimseye göstermesin. Yirmili yaşlarda kardeşimizi toprağa verdik. Bu kesinlikle bir iş kazasıdır, iş güvenliği yoktur. Bizim yüreğimiz yandı, başka kimsenin de yüreği yanmasın. İş yapanlar can güvenliğini en iyi şekilde sağlama alırlar” dedi.
Amcası oğlunu bir ihmal sonucu kaybettiğini vurgulayan Mustafa Ağdağ, “Ölen rahmetli hem amcamın oğluydu hem de bacanağımdı. Kendisi bir ihmal sonucu hayatını kaybetti. Acımız çok büyük. Bizler hukuken haklarımızı arayacağız. Bizim başımıza böyle bir olay geldi, başkalarının da başına gelmesini istemiyoruz. Olay bildiğimiz kadarıyla bunlar dış cephe cam temizlik işi yapıyorlar bir şirket adına. O şirketin de çalışanı olarak görünüyorlar ve sigortalarının da olmadığının kanısındayız. Olay zaten savcılığa intikal etti, süreç halen devam ediyor. Biz yaşadık Allah düşmanımıza bile yaşatmasın” diye konuştu.

10 Haziran 2018 Pazar günü yayınlandı