Haber alınamayan adam ormanda ölü olarak bulundu

Jandarmaların olay yerinde çalışma yapmaları, cesedin çıkartılması ve tabuta konması, ablasının olayı anlatması, yerdeki kan izi, olay yerinden suç aletini çıkartan jandarma, şahsın ailesinden görüntüler, şahsın aracı, detaylar.

( YALOVA - HD) YALOVA
A Haber Jandarma Ağaçlı Güvenlik Güçleri Ormanlı 


- Ailesiyle görüştükten sonra bir daha haber alınamayan 42 yaşındaki İsmail Tokkazan, 24 saat sonra vücudunun birçok yerinden bıçaklanarak öldürülmüş şekilde ormanlık alanda bulundu. Edinilen bilgiye göre Nakliyecilik işi ile uğraşan İsmail Tokkazan (42) adlı şahıs dün akşam saatlerinde Bursa’nın İznik İlçesindeki evine dönüyordu. Ablası ve kardeşleri ile de telefonda görüşen şahıstan daha sonra haber alınamadı. Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesi neticesinde jandarma şahsın aranmasına başladı.
Sabah saatlerinde de devam eden arama sonrasında şahsa ait 34-FHH-15 plakalı kamyon Yalova’nın Esadiye köyü mevkiinde tespit edildi. Aramaları burada yoğunlaştıran Jandarma araçtan 100 metre ötedeki ağaçlık alanda İsmail Tokkazan’ın cansız bedenine rastladı. Yapılan ilk incelemede şahsın vücudunun birçok bölgesinden bıçaklandığı tespit edildi. Durumu öğrenerek olay yerine gelen şahsın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Kardeşinin cinayete kurban gittiğini ifade eden ablası, "Bizimle görüştükten sonra, S.K adlı iflas etmiş bir arkadaşına rastladığını ve onu arabaya aldığını öğrendik. Yanında 30-40 bin lira para vardı. S.K kardeşimde o parayı olduğunu biliyordu ve bir yerde onu bekleyip arabasına binmiş. Sonra da krize giriyorum diyerek kardeşimi araçtan indirmiş biz kardeşimi onun öldürdüğünü düşünüyoruz” dedi.
Jandarma kayıtlarında da şahsın telefonla jandarmayı aradığı ve aracında kriz geçiren birisi olduğunu bildirdiği öğrenildi. Şahsın cesedi otopsi yapılarak ölüm sebebinin anlaşılması için Yalova Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. (SÇ-AÇ
19 Ağustos 2018 Pazar günü yayınlandı