Günlüce Köyü Dereli Kaplıcalarında birliktelik iftarı

İFTAR HAZIRLIĞINDAN GÖRÜNTÜLER
İftar Yemeği Yıldızlı İlk Kurşun Milletvekili Manipülasyon 

-VATANDAŞLARLA RÖPORTAJLAR
-KAPLICA SULARINDAN KESİTLER
-EMET İLÇE BAŞKANI'NIN KONUŞMASI
-MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL'İN KONUŞMASI
-TİYATRO GÖSTERİSİ

( KÜTAHYA ) - Günlüce Köyü Dereli Kaplıcalarında birliktelik iftarı KÜTAHYA

- Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyü Dereli Kaplıcalarında muhtarlık tarafından organize edilen iftar yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Günlüce Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, ilçe Emniyet Müdür Vekili Gökhan Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, MHP ilçe başkanı Mustafa Mecit, Ecdad Derneği Başkanı Ali Duyan, daire amirleri, kurum müdürleri, Tavşanlı ve Emet merkezden bir çok vatandaş katıldı.
İftar yemeği sonrası kurulan sahnede vatandaşlar için Tavşanlı Tiyatrocular Derneği tiyatro gösterisi ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Ak Parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan, " Önümüzde ülkemiz, İslam Dünyası, tüm Dünya için önemli süreçten geçiyor. Gazi Günlüceliler Kurtuluş döneminde Cevizdere savaşında Yunan'ı nasıl hapsettiyse Porsuk Ahmet'in ilk kurşunu ile nasıl direniş gösterdiyse 24 Haziran'da tekrar bir daha buralara gelmek isteyen haçlılara tekrar cevap verip sandıkta diz çöktüreceksiniz inşallah." diyerek duygularını dile getirdi. AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, yaptığı açıklamada, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Emet Günlüce Köyü Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan bayramından sonra nasip olursa bir bayram daha kutlayacağız. 24 Haziran bizim için bayram olacak. Ak Partiye ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a inşallah destek vererek 24 Haziran akşamı Türkiye'nin 81 vilayetinde seçim zaferini kutlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durarak, milletimizin, devletimizin ve vatanımızın ardında durarak, vatanımızın birliği için mücadele ederek çalıştık. Meydanlara aktık, darbeye dur dedik ve asla diz çökmedik. Dolar manipülasyonu ile bize diz çöktürmeye çalışıyorlar, ekonomik göstergelerle diz çöktürmeye çalışıyorlar. Asla diz çökmeyeceğiz, diz çöken namerttir. Al yıldızlı al bayrağımız var göklerde dalgalanıyor şanlı şanlı. Al bayrağımızı göndere diker gibi sayın Cumhurbaşkanımızı Beştepe'ye göndereceğiz."dedi.
Tavşanlı -Emet karayolundan da söz eden İshak Gazel, " Emet ve Tavşanlı'yı birbirine bağlayan yolumuz müteahhidin iflası ile maalesef yarım kaldı. Ama burada ben sizlere söz veriyorum, Kütahya'nın, Emet'in bir milletvekili olarak söz veriyorum 12 Haziran tarihinde burası ihaleye çıkacak. İhale sonrası alan firmayı her gün arayacağım ve bu yolu da en kısa sürede bitireceğiz inşallah." diyerek sözlerini sonlandırdı.
4 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı