Güneşi gören dışarı çıktı

Sahilden detaylar
Güneşli Hava Güneşli 

-Gezen vatandaşlardan detaylar
-Konuşmalar
-Genel görüntü ve detay

( TEKİRDAĞ - HD)- Tekirdağlılar güneşin keyfini çıkartıyor TEKİRDAĞ

- Tekirdağ’da ocak ayının ortalarında kendini gösteren güneş Tekirdağlıları mutlu etti. Türkiye’nin birçok şehri kara kışın esaretindeyken, Tekirdağ’da son birkaç gündür sıcak havalar yaşanıyor. Güneşli havayı gören vatandaşlar sahil ve park alanlarına akın etti. Tekirdağ merkez Süleymanpaşa’da bahardan kalma günler yaşayan vatandaşlar, Ocak ayında böylesine sıcak bir hava ile karşılaşmanın güzel olduğunu ifade etti.
“Buranın havası da Akdeniz doğru kaymaya başladı” Sahil kenarında yürüyüşe çıkan Fevzi Arslan iklimin değiştiğini savunarak, “Kışları birkaç gün kış yapar birkaç gün açar. Bu şekilde gider yani buranın havası bu şekilde yani bu 30-40 sene önceki havalarına göre iklimler baya değişti baya bir ısındı. Eskiden kar kış falan baya çoktu ama şimdi azaldı yani buranın havası da Akdeniz doğru kaymaya başladı buranın iklimi de” dedi.
Sahil boyunda gezen bir diğer vatandaşlardan emekli Selçuk Gürocak ise, “Hava çok güzel öyle bir sahil boyunda gezmeye geldik öyle dolaşıyoruz. Güneşli bir hava var” ifadelerini kullandı. Tekirdağ’da güneşli havaların bir hafta boyunca devam edeceği görülüyor. (VB-
23 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı