Gülsüm annenin 'Umut' feryadı

Gülsüm Kabadayı röp.
Acil Servis Hastane Trafik Kazası 112 Acil Servis Gözyaşı 

-Gülsüm Kabadayı detay

( ANTALYA )- Umut'un 10 yıldır bakımını üstlenen anne Gülsüm Kabadayı ise hastane önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tekrar yardım istedi ANTALYA

- Antalya'da yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen ve ailesi belirlenemeyen 'Umut' adı verilen genç yoğun bakıma alındı. Umut'un 10 yıldır bakımını üstlenen anne Gülsüm Kabadayı ise hastane önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tekrar yardım istedi. Kabadayı, “Sen hep anaların yanında oldun, benim arkamda oldun. Sen olmasan Umut olmazdı, ne olur gel” diyerek gözyaşı döktü. Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 2008’in Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası sonrası Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan ve bir yakınına refakat eden Gülsüm Kabadayı tarafından ilgilenilmeye başlanan ve kimliği belirlenemediği için ‘Umut’ adı verilen genç kaldığı Korkuteli ilçesinde rahatsızlandı. 10 yıldır Umut'un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, 112 acil servisi arayarak ambulans istedi. Ambulansla Korkuteli ilçesinden Konyaaltı ilçesindeki özel bir hastaneye getirilen Umut yoğun bakıma alındı. Umut'un 10 yıldır bakımını üstlenen anne Gülsüm Kabadayı ise hastane önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tekrar yardım istedi. Oğluna kahvaltı hazırlarken aniden rahatsızlandığını belirten Kabadayı, “Yanımda dili içine gitti. Hemen Korkuteli Devlet Hastanesi’ne götürdük ve oradaki doktorlar müdahale etti. Hemen Mustafa Köse Vekilimi aradım, hemen Antalya’ya yoğun bakıma getirdiler. Çok kötüydü, nefes alamıyordu, nabız çok yüksekti” dedi.
Doktorların ‘karaciğerinde sorun var’ dediğini aktaran Kabadayı, “ Dün girdim yanına ama bana bakmıyor. Oturan çocuk anne diyen çocuk, kıpırdayan çocuk şimdi kıpırdamıyor. Şuanda iyiye gidiyor diyorlar, ben de öyle hissettim. Kendi nefes alabiliyor. Karaciğerinde sorun var diyorlar, 10 yıldır çok ilaç kullanıyorduk ama bu kadar olacağını bilmiyorduk. Cumhurbaşkanım sana sesleniyorum burada. Sen her zaman anaların yanında oldun. Umudumun yanında oldun sen, yine sesleniyorum yardım et. Benim oğlumu kucağımdan aldılar götürdüler. Aklımı yiyeceğim, ne olur yardım et. 10 yıl sonra yine yoğun bakımlar başladı, Cumhurbaşkanım ne olur gel. Hep arkamda oldun, yine ol. Sen olmasan Umut asla olmazdı” diyerek göz yaşı döktü.
14 Ocak 2018 Pazar günü yayınlandı