Gözyaşlarıyla köpeğini bulana 10 bin TL vereceğini söylemişti, o köpek İHA'nin haberi sonrasında bulundu

-köpek sahibinin 10 bin tl lik ödül duyurusu
Sosyal Medya A Haber Banka Hesabı Gözyaşı İsviçre 

--Köpekten detay
--Bankamatik detayı
--Köpek sahibi ile röportaj

( SİVAS )- Sivas'ta başına 10 bin TL ödül konulan kayıp 'Thor' isimli köpek, İHA'nın haberinin ardından bulundu SİVAS

- Sivas'ta başına 10 bin TL ödül konulan kayıp 'Thor' isimli köpek, İHA'nın haberinin ardından bulundu İsviçre'de yaşayan Boran Fahri, Sivas'ta kaybolan köpeğinin ardından günlerdir gözyaşı dökerek, İhlas Haber Ajansı'na

yaptığı açıklamada 'Thor' isimli Pitbul cinsi köpeği bulana 10 bin TL ödül vereceğini duyurmuştu. Boran Fahri tarafından 4 yıl önce Sivas'ta bir barınakta uyutulmak üzereyken sahiplenilen köpek, İHA'nın haberinin ardından Fatih Mahallesi'nde Harun Halat ve arkadaşları tarafından bulundu. Fahri, 10 bin TL'yi Harun Halat'ın banka hesabına yatırdı. Halat ise ödülü almasının ardından 'Thor'u kurye aracılığıyla İzmir'e oradan ise uçakla İsviçre'ye gönderecek. Ödülü ihtiyaç sahiplerine dağıtacak Köpeği bulan ve ödülün sahibi olan Harun Hala,t parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını söyledi.

Halat,"Beni arkadaşım aradı ve bu köpeğin kayıp olduğunu ve arandığını. Bende arkadaşlarıma haber verdim, sosyal medya aracılığıyla bu konuyu duyurdum. Köpeğin başında da 10 Bin TL ödül varmış. Ben köpeği Fatih Mahallesinde bir apartmanın arkasında bağlı olarak buldum. Köpeği alıp geldikten sonra sahibi ile görüştüm. Hatta birebir görüntülü konuşturma yaptırdım ve ağladı bu esnada. Telefon görüşmesinde bize bu ortaya verdiği ödülü göndereceğini söyledi.

Biz kendisinden para talep etmedik ama bu ödülü kendinin ortaya koyduğu söyledi.

Bende 'siz bilirsiniz' dedim. Ödülü ben aldım ve kendine de köpeği göndereceğim. Ödül parasını da biz elimizden geldiğince yoksul insanlara dağıtacağız. Hatta üzerine de biz de bir şeyler koyacağız." dedi.
Köpeğini bulan Boran Fahri ise köpeğinin bulan Halat'a ve olayı duyuran İHA teşekkür etti. (VK-GF-
24 Aralık 2018 Pazartesi günü yayınlandı