Görgü Tanığı Akçakale'deki Bomba Düşüş Anını Anlattı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye tarafından düşen top mermisi nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2'si polis 9 vatandaşın yaralandığı bildirildi.Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye tarafından düşen top mermisi nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2'si polis 9 vatandaşın yaralandığı bildirildi.
Özgür Suriye Ordusu Devlet Hastanesi Suriye Ordusu Suriye Hükümet Konağı 


Düzenli ordu birliklerince, Özgür Suriye Ordusu ' na bağlı güçlerin, stratejik noktaları büyük ölçüde ele geçirdiği Türkiye sınırındaki Tel Abyad ilçesine yer yer top atışları yapılıyor.

Alınan ilk bilgilere göre, Tel Abyad ilçesinden ateşlenen bir top mermisi Akçakale ' ye bağlı Yeni Mahalle ' deki bir sokağa düştü. Top mermisinin patlaması sonucu aralarında polislerin de olduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı.

Bu arada yaşananları protesto eden bir grup vatandaş, Hükümet Konağı ' na yürüdü.İlçe merkezinde yapılan anonslarda vatandaşlar, mecbur olmadıkça sınıra yakın yerlere yaklaşmamaları konusunda uyarıldı.
3 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı