Gönüllü temizlik elçileri belediye işçisine destek oldu

-Öğrencilerin farklı mahalle ve bölgelerde, ellerinde çöp poşetleriyle çevreyi temizlemesi
Temizlik İşçisi Temizlik Görevlisi Belediye İşçisi Öğrenciler Kışla 

--Belediye temizlik işçisi süpürme detay ve öğrencilerle bir araya gelmesi
--Öğrencilerin topladıkları çöpleri, poşetlerle konteynerlere atması

( ISPARTA )- Dünya Temizlik Günü’nde öğrencileri çöp toplarken gören işçi: “Çok sevindim, memnun oldum, gurur duydum” ISPARTA

- Isparta’da 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolasıyla “Let’s Do İt”gönüllü hareketine katılan Olimpiyat Özel Öğretim Kursu öğrencileriyle karşılaşan belediye temizlik görevlisi, gördüğü manzara karşısında mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde “Let’s Do İt” (Haydi Yapalım) gönüllü hareketi ile birlikte yaklaşık 80 ülkede ve binlerce şehirde aynı anda başlatılan temizlik çalışması Isparta Olimpiyat Özel Öğretim Kursu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında çevreyi temizleyen bir belediye görevlisi ile karşılaşan öğrenciler, görevlinin mutluluğuna alkışlarla eşlik ettiler. Özel öğretim kursu öğrencileri, eğitim aldıkları bölgeden itibaren Gazi Kemal Mahallesi, Valilik çevresi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Atatürk Parkı ve çevresini temizledi. Ellerinde çöp poşetleriyle etrafı didik didik ederek, çöp bırakmayan yaklaşık 20 öğrenci, bu sırada belediyede görev yapan bir temizlik işçisi ile karşılaştı. Süpürgesi ile birlikte çevreyi temizlediği sırada temizlik yapan öğrencileri gören işçi, gördüğü manzara karşısında mutluluk duyduğunu ifade etti.
O sırada öğrencileri görüntüleyen kameraya duygularını ifade eden görevli, “Dünya Temizlik Günü’nde arkadaşlar yardıma geldi. Bana destek oldular. Çok sevindim, memnun oldum, gurur duydum” dedi.
Kendileriyle gurur duyduğunu belirten temizlik görevlisiyle hatıra görüntüsü de çektiren öğrenciler, daha sonra görevliyi alkışladılar. (FK)
16 Eylül 2018 Pazar günü yayınlandı