Gökçek, Toma Hayrettin'e seslendi

Gezi eylemleri sırasında Toma üzerinde oturmuş bir gencin fotoğrafını gösteren Gökçek, adı Hayrettin olan bu gence seslenerek 'Toma Hayrettin, inşallah senin için öğretmen Hayrettin derler, mimar Hayrettin derler. Böyle tomalarla anılma!' dedi.
Chp Osman Gökçek 


Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

'Bu kişinin ismi de Hayrettin. Arkadaşları ona Toma Hayrettin diyormuş. Lakabı bu, internette öyle yazıyor. Oturacak yer bulamamış. Gitmiş tomaya oturmuş. Oturacaksan masaya otur masaya, sandalyeye otur. Bilginle insanlara karşı yapacağın davranışlarınla kendini beğendir. Tomanın üstüne oturduğun zaman kimse seni alkışlamaz. Herkesin gençlik yıllarında bazı hataları olur, bu arkadaşlarımız da bu hatalarını yaşıyor. İnşallah bu hatalardan cayarlar ve bu topluma yararlı bir birey haline gelirler. Bir siyasi partinin en büyük görevi; toplumdaki zararlı bireyleri yararlı bir birey haline getirmek ve onu topluma kazandırmaktır. CHP Gençlik Kollarına çocuklarınızı gönderirken dikkat edin.

'ÖĞRETMEN HAYRETTİN OL'

Toma Hayrettin lakaplı gence seslenen Gökçek, 'Toma Hayrettin, inşallah senin için öğretmen Hayrettin derler, mimar Hayrettin derler.Böyle tomalarla anılma!'dedi.

BEYAZ GAZETE

Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
12 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı