Gökçek: Başkentgaz sadece depozitodan, verdikleri parayı çıkarmaya çalışıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, pili bittiği veya bozulduğu bahanesiyle doğalgaz sayaçlarının Başkentgaz tarafından, mekanik sayaçla değiştirilmeye zorlandığı iddialarını değerlendirerek, Başkentlilere, “Bu yasal değil. Savcılığa müracaat edin” çağrısında bulundu.
Belediye Başkanı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkentgaz Melih Gökçek Erkan Tan 


Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu programda konuşan Başkan Gökçek ' Başkentgaz sadece depozitodan, verdikleri parayı çıkaracaklar ' dedi.

Başkan Gökçek, “Vatandaşların yeniden sayaç alması kanuni değil. Bunu baskıyla yapıyorlar. Vatandaş savcılığa müracaat etmeli” dedi.

Başkan Gökçek,“Kartlı sayaçların biten pillerinin değiştirilmesi için vatandaş başvuru yapıyor. Ancak, şirket, sayaç değiştirmek için vatandaşa baskı yapıyor. Ben tekrar tekrar söylüyorum. Savcılığa müracaat etsinler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ' na müracaat etsinler. Bu tip şikayetler savcılığa sık olarak yapılırsa, bu işin sonunun geleceğine inanıyorum. Vatandaşların yeniden sayaç alması kanuni değil. Ve bunu baskıyla yapıyorlar vatandaş savcılığa müracaat etmediği için bunu yapıyorlar.”

BEYAZ GAZETE


Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
16 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı