Gidişini gördü, gelişini göremedi... Geri gelen otomobil talihsiz kadına böyle çarptı

kaza güvenlik kamerası
İlk Müdahale Güvenlik Kamerası Çalışan Kadın Göreme Sağlık Ekipleri 

-otomobilin geçmesi ve durması
-geri gelmesi
-yolun kaşısına geçmeye çalışan kadına çarpması
-kadının savrulup yere düşmesi>
-araçtakilerin yardım ına koşması
-detaylar
-ambulansın gelmesi
-kadının hastaneye götürülmesi

( ANTALYA )- Müşterisine yemek götüren kadın, geri gelen aracın çarpması sonucu yaralandı- İlginç kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ANTALYA

- Antalya'da gittiğini görüp geri geleceğini düşünmediği otomobilin altında kalan kadın yaralandı. Otomobilin geri gelirken kadına çarptığı o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İlginç kaza Manavgat ilçesinde yaşandı. Hükümet Caddesinden 07 ACR 898 plakalı otomobiliyle geçen Musa Korkmazoğlu, br anda durup geri gelmeye başladı.
Bu arara otomobilin geçtiğini görüp müşterisine yiyecek tabağı götürmek için yola çıkan ve esnaflık yapan Pakize Acar isimli kadın, aynı otomobilin geri geleceğini hesap edemeyince çarpılmaktan kurtulamadı. Çarpmanın etkisiyle savrulup yere düşen kadına ilk müdahaleyi araç sürücüsü ve araçtaki yolcu yaptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobilin aynı yoldan geçtikten sonra bir anda durması ve geri gelmesi, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin arka kısmıyla çarpma anları ve kadının elindeki tabakla birlikte savrulduğu anlar kaydedildi.Kazadan sonra sürücü ve yanındaki yomcunun yerde yatan kadınla ilgilenmeleri ve su verip başında beklemeleri de görüntülere yansıdı. Sücünün ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, katdını tedbir amaçlı hastaneye götürdü.
19 Eylül 2020 Cumartesi günü yayınlandı