Genç kızın feryadı: Şok oldum! Neredeyse babam yaşında adam

Beşiktaş'ta bir otobüste koltukta unutulan telefonu cebine indiren adam kameralara yakalandı.
Genç Kız Belediye Otobüsü Beşiktaş Hırsız Cep Telefonu 


21 Eylül Çarşamba günü Beşiktaş ' ta bir otobüste meydana gelen olayda, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Damlanur Koçar, cep telefonunu, otobüsün koltuğunda düşürdü.

OTOBÜSÜN GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEDİ

Otobüsten indikten sonra durumu fark eden genç kız başka bir numaradan kendisini aradı. Bir süre cep telefonu çalan kızın telefonu daha sonra kapandı. Telefonu kapanan üniversite öğrencisi Koçar, ulaştığı otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler karşısında adeta şoka uğradı.



' NEREDEYSE BABAM YAŞIMDAKİ ADAM TELEFONUMU CEBE İNDİRDİ '

Yaşanan olayı anlatan Damlanur Koçar, ' Telefonumu otobüste düşürmüştüm. Durumu fark ettiğimde kendi numaramı aradım. Bir süre telefonum çaldı, açan olmadı. Sonradan görüntüleri izlediğimde neredeyse babam yaşındaki bir adamın telefonu alarak cebine indirdiğini gördüm. Çalmasın rağmen açmıyor. Başka yolcular da bakıyor ama adam aynı pişkinlikle devam ediyor ' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

' TELEFONUN MANEVİ DEĞERİ VAR '

Telefonun, abisinin kendisine üniversiteyi kazanma hediyesi olması ve içindeki bilgiler nedeniyle manevi değeri olduğunu aktaran Koçar, “Maddiyattan ziyade manevi değeri vardı. Ben adamın telefonu açıp şu duraktayım, şoföre veriyorum gibi bir şey demesini beklerdim. Babam yaşındaki bir adam olması şok etti beni” dedi.



' POLİSE TESLİM EDİN '

Telefonunu alan adama seslenen Koçar, ' Telefonumu bana ulaştırın. Polise teslim edin, ya da şoför amirliğine falan bırakın. Neredeyse babam yaşındasınız, bu yaşınıza yakışmıyor” diye konuştu.
25 Eylül 2016 Pazar günü yayınlandı