Genç kız karakalem resimleri ile geçimini sağlıyor

GENÇ KIZIN KARA KALEM ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜLER
Karakale Genç Kız Öğretmen Allah 

-GÜLHAN KARTAL İLE RÖP
-DİĞER DETAYLAR

( NEVŞEHİR ) Genç kız kara kalem resimleri ile geçimini sağlıyor- Hayalindeki resim öğretmenliğine kavuşmak için kara kalem resimleri ile geçimini sağlıyor NEVŞEHİR

- Nevşehir’de 19 yaşındaki Gülhan Kartal isimli genç kız hayalindeki resim öğretmenliğine kavuşmak için karakalem resimleri çizerek hem eğitimine hazırlanıyor hem de geçimini çizmiş olduğu karakalem resimleri ile geçimini sağlıyor. Nevşehir’de yaşayan 19 yaşındaki Gülhan Kartal hayali olan resim öğretmenliği sınavlarına karakalem resimleri yaparak ulaşmayı hedefliyor. Genç kız çizmiş olduğu karakalem resimleri ile eğitim masraflarını karşılamasının yanı sıra geçimini de sağlıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı fotoğrafını kara kalem ile çizen Kartal en kısa zamanda bu resmi Cumhurbaşkanına ulaştırmak istediğini ifade etti.
Kartal, “Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. 4 yıldır kara kalem çalışmaları yapıyorum. Küçüklüğümden beri resim yapmaya çok meraklıydım. Son dört yıldır ise bendeki özgüven arttıkça kara kalem çalışmalarına ağırlık verdim. Yani kısacası dört yıldır kara kalem çalışmalarına sıkı bir şekilde çalışıyorum. Son olarak ise Cumhurbaşkanımızın resmini kara kalem ile çizmeye başladım. İnşallah en yakın zamanda da kendisine çizmiş olduğum bu resmi ulaştıracağım. Ben kara kalem çizimleri sayesinde hem geçimimi sağlıyorum hem de eğitim masraflarımı karşılıyorum. Kara kalem resimlerine ilgi beklediğimden daha fazla oldu. Kara kalem resimlerine ilgi her geçen gün artıyor. Umut ederim ki bu çalışmalarım sonrasında hedefimde olan resim öğretmenliğinin kazanmış olurum” diye konuştu.

1 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlandı