Genç kız diye evlendi, 10 yıllık evli çıktı... Azeri gelin dolandırdı

-Gelin arabası fotoğrafı
Genç Kız Düğün Arabası Urus Resmi Nikah Suç Duyurusu 

--Röpler
--Düğün görüntüleri

( SİVAS -ÖZEL)- Son günlerde yaşanan Azeri gelin vakalarına bir yenisi Sivas’ta eklendi, bu kez zarar 60 bin TL- Düğün arabasına, “Türkiye’de kalmadı Azerbaycan’dan aldım” yazmıştı SİVAS

- Son günlerde yaşanan Azeri gelin vakalarına bir yenisi Sivas’ta eklendi, genç kız diyerek evlendiği Azeri gelin 10 yıllık evli çıktı. Zararı 60 bin TL. Son günlerde artan Azeri gelin vakıalarına bir yenisi Sivas’ta eklendi. Sivas’ta yaşayan 32 yaşındaki İsmail Doğan, akraba tavsiyesi üzerine Kocaeli Karamürsel’de yaşayan 26 yaşında ki Azeri G. Taşdemirova ile 3 bin TL başlık parası ödeyerek iki ay önce imam nikahı yaparak evlendi. Doğan’ın iddiasına göre evlendikleri günden sonra Taşdemirova sürekli çeşitli sebeplerle para talep etti. Doğan, resmi nikah yapmak istediğinde ise iddiaya göre Taşdemirova hastalandığını iddia edip evini terk etti. Çeşitli bahaneler ile Taşdemirova’ya ödediği paralar ile 60 bin TL zararı olduğunu ileri süren Doğan bugün ablası Demet Doğan ile Cumhuriyet Savcılığına gidip dolandırıldığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu. Genç kız diye aldı 10 yıllık evli çıktı Doğan, akraba tavsiyesi üzerine iki ay önce dini nikah yaparak evlendiğini belirtip, “Evledikten sonra her gün çeşitli bahaneler ile para istedi. Önce baylık parası verdik. Sonra süt parası, ardından konsolosluk işlemlerinde ödenmek üzere 5 bin TL ödedim. Para talebi bitmek bilmiyordu. Durumdan şüphelenince resmi nikah yapmak istedik. Hastalandığını söyledi.

Depresyona girdiğini iddia edince tedavi başlatıldı. Kaçacağını düşününce Polis merkezine giderek yardım istedim. Burada 10 yıllık evli olduğunu öğrendik. Şuan Karamürsel’e geri döndü. Adliyeye gelip suç duyurusunda bulundum. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin.”dedi.
Abladan milli gelin çağrısı Doğan’ın ablası Demet Doğan yaptığı açıklamada, kardeşinin mutlu bir yuva kurması için bu evliliğe razı geldiklerini ancak sonunda dolandırıldıklarını ileri sürüp, başkalarının da dolandırılmaması için milli gelin çağrısı yaptı. Abla Doğan yaptığı açıklamada, “Biz maddi ve manevi olarak yıkıldık. 60 bin TL’ye yakın dolandırıldık. Evlenirken milli olunsun. Hiçbir zaman yabancı gelin alınıp mağdur olunulmasın.”dedi.
Türkiye’de yoktu Azerbaycan’dan aldım İsmail Doğan düğün günü düğün arabasının üzerine “Türkiye’de yoktu Azerbaycan’dan aldım” yazmıştı. İki ay süren ve sonu hüsranla biten evlilikten geriye düğün görüntüleri ve bu fotoğraflar kaldı.
30 Ekim 2018 Salı günü yayınlandı