Genç kadının feci şekilde ölümüne sebep oldu...Kadının lastiğe sıkışan montunu çıkarıp böyle attı

Zanlının istasyona girmesi
Genç Kız Hastane Cenaze Güvenlik Kamerası Genç Kadın 

-Aracından inmesi
-Arka tarafı gitmesi
-Tekerden genç kızın montunu çıkarması
-Montu çöpe atması
-Aracına tamir etmeye çalışması
-Arşiv Görüntü

( ADANA - ÖZEL)- Adana'da dün yolda parçanmış halde cesedi bulunan kadının ölümündeki ayrıntılar belli oldu- Genç kadının yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarptığı diğer araçların da üzerinden geçmesi sonucu parçalara ayrılarak hayatını kaybettiği belirlendi- Genç kadına çarpıp kaçan sürücünün, kadının montunu aracının lastiğine sıkışan montunu çıkartıp çöpe atması ve aracını tamir etmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.- Zanlının aracına Adana Havalimanına park edip İstanbul'a gittiği belirlendi ADANA

- Adana'da yol kenarında parçanmış halde cesedi bulunan kadının ölümündeki ayrıntılar belli oldu.Genç kadının yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarptığı diğer araçların da üzerinden geçmesi sonucu parçalara ayrılarak hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadına çarpıp kaçan sürücünün, kadının montunu aracının lastiğine sıkışan montunu çıkartıp çöpe atması da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, olay 1 Şubat günü saat 06.00 sıralarında D- 400 karayolu Çakaldere mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya'dan Ceyhan'a gelen Mehtap Ateş’in duygusal yakınlık beslediği iddia edilen Murat A. ile buluşup, gezmek için Murat A. ve arkadaşı Doğan T. ile birlikte otomobille Adana'ya gitmek için yola çıktı. Otomobil ile il merkezine doğru giderken Ateş, tuvalet ihtiyacının olduğun söyleyip, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi. Araçtan inip uzaklaşan Ateş, geri dönmedi. Otomobilde bekleyen Murat A., arkadaşı dönmeyince inip aramaya başladı.
Murat A., Çakaldere mevkisinde yolda ceset parçaları olduğunu fark etti. Kıyafetinden, cesedin arkadaşı Ateş’e ait olduğunu anlayan Murat A., durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekibi, genç kadının kimliği ve üzerine kan bulaşmış fotoğrafını buldu. Genç kadının nasıl öldüğünü araştırmaya başlayan Adana Emniyet Müdürlüğü Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri genç kadının kazaya kurban gittiğini belirledi. İncelemenin ardından Mehtap Ateş'in parçalanmış cesedi, hastane morguna kaldırıldı. Ateş'in cenazesi yakınları tarafından alınıp Konya'da toprağa verildi.
Bu arada, polis yaptığı çalışmada genç kadına önce H.Ö. yönetimindeki aracın çarptığını daha sonra ise transit yol olduğu için arkadan gelen araçların cesedin üzerinden geçtiğini saptadı. Polis aracı ve zanlıyı bulmak için yaptığı çalışmada genç kadına çarpan aracın güvenlik kamerası görüntülerini buldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde zanlının kazadan sonra bir istasyona girdiği burada durup aracını kontrol ettiğinde arka sağ tekerde genç kadının montunun kaldığını görüp bunu çıkartıp çöpe attığı, daha sonrada kazadan sonra aracında oluşan hasarı bir süre tamir etmeye çalıştığı görüldü.
Polis bu görüntüler üzerine yaptığı çalışmada zanlının aracının Adana Havalimanında olduğunu tespit etti. Polis havalimanına giderek araca el koyarken zanlının da İstanbul'a gittiğini saptadı. Polis şimdi İstanbul'da H.Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı.
2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlandı