Gazişehir Gaziantep-Hatayspor maçının ardından - GAZİANTEP

- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'ın açıklaması - Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un açıklamasıMaçın ardından - Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:"Galibiyetten başka düşüncemiz yoktu, tüm hazırlığımızı bunun üzerine yaptık" - Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut:"Maça kötü başladık ve ilk yarı istediğimiz oyunu hiç ortaya koyamadık"GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Hatayspor'u 2 - 0 yenen Gazişehir Gaziantep 'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçı kazanmayı çok arzu ettiklerini belirtti.
Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ve takım ruhunun geri geldiğini ifade etti.
Tüm planlarının maçı kazanmak üzerine kurduklarını aktaran Altıparmak, şöyle konuştu:"Çok uzun süredir galip gelemiyorduk bugün bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci yarı puan olarak çok kötü başladık. Ama bu takım neyi yapabilir bunu gördük. Uzun süre sonra neredeyse tam kadro olarak sahaya çıktık. Galibiyetten başka düşüncemiz yoktu, tüm hazırlığımızı bunun üzerine yaptık. Ne yaptığını bilen çok iyi bir takıma karşı oynadık. İnanılmaz mücadele ettik. Sow uzun bir aradan sonra maça çıktı, onun için son 20 dakikada kullandık. Bugün kazanmayı bütün takım halinde istedik. Bugün takım ruhunu yakaladık. Galibiyetten daha önemlisi bizim için bu takım ruhunun geri gelmesiydi. Bu takım ruhunu önümüzdeki haftalara yansıtacağız." - Palut: "İlk yarı istediğimiz oyunu hiç ortaya koyamadık"Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, rakip takımın maça istekli ve arzulu başladığını söyledi.

Takım oyunundan uzak kaldıklarını vurgulayan Palut, "Gazişehir ikinci yarıya isteği gibi başlayamadı. Maçı kazanmak için çok iyi mücadele edeceklerini biliyorduk. Maça çok istekli başladılar ve fırsatlar yakaladılar. Maça kötü başladık ve ilk yarı istediğimiz oyunu hiç ortaya koyamadık. İlk yarı gol yemeden devreyi kapatmayı hesaplıyorduk ama olmadı. Kötü bir zamanda gol yedik. İkinci yarı biraz toparlandık ama fırsatları değerlendiremedik. Haftalardır takım kimliğinden uzağız. Bir takımın böyle günleri olur ama bizler eski mücadelemize geri döneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı 20 Dakika Rektör 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
11 Şubat 2019 Pazartesi günü yayınlandı