Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı - EDİRNE

- Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Barış Gündoğdu'nun açıklaması - Anma etkinliğinden görüntüler Edirne ’de Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldıEDİRNE (AA) - Ülkü Ocakları Trakya Üniversitesi Birimi üyelerince, Ege Üniversitesinde üç yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı.Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Yaşam Merkezi'nde toplanan grup, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.Burada grup adına basın açıklamasını okuyan Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Barış Gündoğdu, Çakıroğlu'nun her zaman akıllarında, kalplerinde yaşamaya devam ettiğini söyledi.

Fırat Çakıroğlu'nu saygıyla andıklarını belirten Gündoğdu,"Şehit Fırat'ımız Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde sınavdan çıktığı anda kahpece şehit edilmiştir. Yıllar geçse de bugün yüreğimize hançer saplanmışçasına duyduğumuz bu acıyı, ancak ve ancak haykırarak azaltmaya çalışıyoruz. Ancak hiçbir şey acımızı azaltmaya yetmeyecek." diye konuştu.
Grup, daha sonra sloganlar eşliğinde Edebiyat Fakültesi önünde Çakıroğlu anısına dikilen fidana kadar yürüdü, burada dua ederek dağıldı.
Şehit Saygı Duruşu Basın Açıklaması Öğrenciler 

20 Şubat 2018 Salı günü yayınlandı