Filistinli Down Sendromlu Muhammed El Tavil Beykoz’da - İSTANBUL

- Ziyaretten detaylar - Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in açıklaması - Filistin direnişinin sembol isimlerinden, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınarak darp edilmesinin ardından psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down sendromlu Muhammed El Tavil (30) Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti.İSTANBUL (AA) - Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kendisini ziyarete gelen Muhammed el Tavil ve ailesini makamında ağırladı.Batı Şeria'nın El Halil kentinde 10 Aralık'ta İsrail askerlerinin ABD'nin Kudüs'ü İsrail'i başkenti olarak tanıma kararını protesto etmek için düzenlenen gösterilere müdahalesi sırasında gözaltına alınıp darp edilen Muhammed El Tavil, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti.Muhammed el Tavil’e ziyaretinde kendisini ülkeye getiren Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, Annesi Vecihe El Tavil ve Babası Hızır El Tavil eşlik etti.Uluslararası Down Sendromu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, “Muhammed’i Türkiye’ye getirip, Cumhurbaşkanımıza teslim ederek İsrailllerin yaptığı zulmü, insanlık dışı hareketi duyurmak istedik. Cumhurbaşkanımız Muhammed ile birlikte dünyaya ders verdi” dedi.
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise yaptığı kısa değerlendirmede, “Allah halkımıza daha fazla cesaret ve yüreklilik nasip etsin. İnanıyorum ki Kudüs bir gün hür ve özgür olacak. Bu biraz zaman alacak. Dünya bile bunu anlamaya başladı.
Dünya ilk defa Müslümanları bir yumruk olarak gördü. Muhammed gibi kardeşlerimiz de o mübarek beldeye sahip çıkıyor.” - Filistinli Muhammed’e doğum günü sürpriziOcak ayında 30 yaşına giren Muhammed’e doğum günü pastası kesildi. Başkan Çelikbilek kendisini tebrik ederek hayırlı uzun ömürler temenni etti. Başkan Çelikbilek ile öz çekim gerçekleştiren Muhammed el Tavil, Türkiye’de ağırlanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Muhammed’in anne ve babası da kendilerini ağırlayan Başkan Çelikbilek’e teşekkür eti.Ziyaretin sonunda Başkan Çelikbilek, Muhammed el Tavil’e doğum günü hediyesi olarak Türk bayrağı ve gömlek hediye ederken, anne ve babasına ise Çeşm - i Bülbül hediye etti.
Psikolojik Destek Psikoloji Doğum Günü Uzun Ömür Doğum Günü Pastası 

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
18 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlandı