FETÖ/PDY çatı davası - MUĞLA

- Sanıkların cezaevi aracından indirilişi Muğla 'da FETÖ/PDY çatı davası - Örgütün Muğla 'daki "çatı yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 22'si tutuklu 41 sanığın yargılanmasına başlandı - Duruşmaya, tutuklu sanık eski Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Çoban'ın avukatı olarak Fetullah Gülen hakkındaki ilk iddianameyi hazırlayan eski DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel de katıldıMUĞLA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Muğla 'daki "çatı yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 22'si tutuklu 41 sanığın yargılanmasına başlandı.Tutuklu sanıklar Muğla E Tipi Cezaevinden yoğun güvenlik önlemi altında duruşmanın yapılacağı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'na getirildi.
Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın duruşmasına 22'si tutuklu 41 sanığın yanı sıra sanık avukatları ve yakınları katıldı.
Duruşmaya, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) Başkanı Sami Çoban'ın avukatı olarak Fethullah Gülen hakkındaki ilk iddianameyi hazırlayan eski DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel'in de katıldığı görüldü.

Diana Güvenlik Önlemi Sanık Avukatları Tutuklu Sanık Cezaevi Aracı 

18 Aralık 2017 Pazartesi günü yayınlandı