Fethullah Gülen o planı herkesten saklamış

Beyaz TV'de her hafta sonu yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce yine dikkatleri üzerine çekecek sözler sarfetti.
Ortak Akıl Hüseyin Gülerce Türkiye Allah Fethullah Gülen 


Fethullah Gülen'le kendisi arasında içtihat farkı olduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce 'hüsnü zanla diyorum ki; Fethullah Gülen bir içtihat yapmış Türkiye'de devlet kurumları, silahlı kuvvetlerinden, emniyete, yargısından, akademi dünyasına kadar bizim yetiştirdiğimiz arkadaşların 'altın neslin' kontrolünde olursa Türkiye o zaman bu coğrafyada ayakta kalabilir düşüncesine inanmış ve böyle bir kadro yetiştirmiş' dedi.

O kadronun yetiştirildiğinden haberinin olduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce 'Ama o kadronun devlet kurumları içine sokulup dışarıdan imamlarla onlara talimat verildiğinden haberimiz yok Allah şahit, yoksa bu duruma itiraz ederdik' dedi.

Çünkü bunu fark edenlerin bundan istifade etmek isteyeceklerini söyleyen Hüseyin Gülerce 'Binlerce insanın içinden 20 tane 50 tane yüz tane çürük çıkmayabileceğini söyleyebilir misiniz? Bu insanlara el atılırsa bunlar yabancı istihbaratlarla iş birliği yaparlarsa o zaman müslümanların hali ne olur? Bir daha kimse güvenmez. Hizmet hareketi bir ümit, millet himmetlerini buraya yağdırıyor neden? Güveniyor. Bu harekete bir güvensizlik doğarsa ki doğdu bugün o yüzden Fethullah Gülen'e itiraz ederdik. Onun için Gülen bu durumdan hiç bahsetmedi.
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
19 Nisan 2015 Pazar günü yayınlandı