Fatih Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin Tahliye Oldu

Paralel yapı tarafından oluşturulan ve kamuoyunda “Selam Terör Örgütü” olarak bilinen sözde örgüte üye oldukları iddiasıyla cezaevinde bulunan Fatih Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin tahliye oldu.
Başbakan Terörle Mücadele Uğur Mumcu Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şahin 


Fatih Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin, tutuklu bulunduğu Bursa Cezaevinden tahliye oldu. Mahkemenin verdiği tahliye kararına rağmen Yargıtay ' ın cezayı onaması sebebiyle 19 Haziran ' da yeniden cezaevine giren Şahin ' i, Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi çıkışında ailesi ve çok sayıda arkadaşı karşıladı. Uğur Mumcu suikastına katıldığı iddia edilen sanıklardan Abdulhamit Çelik ' in, Uğur Mumcu ' nun öldürüldüğü gün düğününün olduğu ortaya çıkması ve kendisinin de burada yer almasına rağmen, uzun yıllar cezaevinde kalan Mehmet Şahin, çıkışta İsrail bayrağına basarak açıklamalarda bulundu.

Toplumsal uzlaşı için yapılan haksızlıkların giderilmesi gerektiğini belirten Şahin, son günlerde paralel yapıya yönelik gerçekleştirilen operasyonlara değinerek, “Hükümletin çok ciddi ve acil adımlar atması gerekiyor. Son zamanlarda biliyorsunuz Tevhid Selam örgütü adına yapılan dinlemelerle ilgili emniyete yönelik bir takım operasyonlar yapıldı. Ben burada bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükumete seslenmek istiyorum. Eğer gerçekten böylesi illegal, paralel yapı olarak isimlendirdiğiniz küresel güçlere dayalı ve bu milletin düşmanı olan bu örgütü çökertmek istiyorsanız 5 Mayıs 2010 tarihine bakılmalıdır. Bu faaliyet Tevhid Selam uydurma örgütü adına yapılan operasyonla başlamıştır” dedi.

Sözde Selam örgütünün 2010 yılında değil 2000 yılında üretildiğini ifade eden Mehmet Şahin, şunları söyledi:

“Tevhid Selam uydurma örgütü 2010 yılında değil 200 yılında Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ' nde üretilmiştir. Tamamen legal olarak İslami faaliyetler yapan bir takım insanların islami hassasiyetlerinden dolayı yapmış oldukları sosyal ve kültürel faaliyetlerin neticesinde ortaya koydukları eylemler olmuştur. Özellikle Selam gazetesinin yayın politikası başta Amerika olmak üzere İsrail ve yurt içindeki işbirlikçilerini ciddi manada rahatsız etmiştir. Türkiye ' deki 1990 ile 2000 yılları arasındaki faali meçhul cinayetlere yönelik umut operasyonu gerçekleşmiş ve bu operasyon kapsamında Selam Gazetesi ve Selam Vakfı çevresinden yaklaşık 2 bin insan gözaltına alınmıştır”.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
3 Ağustos 2014 Pazar günü yayınlandı