Evli sevgilisiyle bir olup eski nişanlısının evini soyan hırsızlar kamerada

Eski nişanlısının evinde hırsızlık yapan sevgililer
Akalan Kamera Güvenlik Kamerası Hırsız Irak 

-Sevgililerin adliyeye sevk detayı

( BURSA - ÖZEL - HD)- Evli adam sevgilisinin eski nişanlısının evini soyup sevgilisine 5 bin liralık yüzük aldı- Zanlılar kameraya da yakalandı, polis o görüntülerden tespit ederek şahısları gözaltına aldı BURSA

- Bursa'da evli sevgilisiyle plan yapan kadın, eski nişanlısının evinden 90 bin liralık ziynet çaldı. Çılgın aşıkların güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis, zanlıları yakaladı. Mahkemeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı. Olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski nişanlısını arayan 1 çocuk annesi Ceyda Ç. (28), moralinin bozuk olduğunu ve evine gelmek istediğini söyledi.

O.Y. (28), eski nişanlısının bu teklifini kabul etti. Eve giden Ceyda Ç., birlikte olduğu evli ve 2 çocuk babası yeni sevgilisi Bülent B.'yi arayarak, kapıyı açık bıraktığını söyledi.

Bu sırada Ceyda Ç., O.Y.'yi konuşmak için balkona çıkarttı. O arada eve giren Bülent B., Ceyda Ç.'nin tarif ettiği yerden 90 bin liralık altını alarak, ayrıldı. Olaydan bir kaç gün sonra Bülent B., çaldığı altınları bozdurarak sevgilisi Ceyda Ç.'ye 5 bin liralık tektaş yüzük aldı. Daha sonra çift plan yaparak çaldıkları paralarla birlikte tatile çıkarak 60 bin lirasını harcadı. Eski nişanlısının şikayetini üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlık yapan sevgilileri yakaladı. Sevgililerin üzerinden 10 bin lira, hesaplarından da 20 bin lira çıktı. Ekipler tarafından ifadesi alınan çift sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı