Evin kapsını saran yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalandı

Isparta kent merkezindeki evin kapı girişindeki yılanın yakalanma görüntüleri
Ahşap Ev Akalan Harekete Geç Namaz Vakti Bulduk 

-Yakalanan yılanın doğaya bırakılması görüntüleri
-Bozanönü Köyü’ndeki ahşap evin dam, tavan, banyo ve iç kısımlarındaki yılan arama çalışmaları
-Beyaz gömlekli olan itfaiye Müdürü Şenol Dede’nin de bizzat çalışmalara katılması ve takip etmesi
-İtfaiye ekiplerinin matkapla evin ahşap tavanını açması ve ışıklı arama çalışmaları, genel detaylar
-İtfaiye aracının bölgede ışıkları yanık şekilde detay görüntüsü
-Yılan ihbarı yapılan ahşap eve misafir olarak gelen Hasan Bozdağ röportajı

( ISPARTA -ÖZEL)- Ahşap evin her yerini didik didik aradılar- Köydeki eve misafir gelen Hasan Bozdağ:- “Sanki tavanda, bir şeyle boğuşuyor ve bir şey sıkılıyor gibi ses geldi” ISPARTA

- Isparta’da bir gecede alınan 2 yılan ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, yakaladıkları 1 yılanı doğaya bıraktı. Aldıkları ikinci ihbar sonrasında merkeze bağlı Bozanönü Köyü’ne giden ekipler, tavanda olduğu iddia edilen yılanı saatlerce aramalarına rağmen bir türlü bulamadılar. Isparta’da alınan ihbarlar doğrultusunda evlerde yılan bulduğu bilgisi üzerine harekete geçen İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, kent merkezindeki evin kapı girişinde buldukları yılanı yakalayarak etkisiz hale getirirken, merkeze bağlı köydeki ahşap evde saatlerce aradıkları yılanı bir türlü bulamadılar. Edinilen bilgilye göre, kentte ilk yılan ihbarı Karağaç Mahallesi’nden geldi. İkametin posta kutusunda yılan olduğu bilgisi üzerine harekete geçen Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay mahalline giderek, özel aparatlarla yılanı yakaladı.Ekipler yakaladıkları yılanı doğaya bırakırken başka bir ihbar daha geldi. Bozanönü’deki ahşap eve ulaşan itfaiye ekipleri, tavan kısmında boşluk olan evin banyo kısmından ses geldiği bilgisi üzerine harekete geçtiler. Ahşap evde didik didik yılan aradılar Bir süre evin banyosunda yılan arayan itfaiye ekipleri, evin tavan ve dam kısımlarındaki alanları da didik didik aradı. Yapılan aramalar sonuç vermeyince, yılan gittiğini düşünen ekipler, ev sahibinin durumdan tedirgin olması ve ısrarlı arama talepleri doğrultusunda matkap yardımıyla ahşap tavanları açarak ışıkla tarama yaptı. Çalışmalara Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Şenol Dede de bizzat katıldı.
Köydeki evde yaşanan olayla ilgili konuşan ev sahibi Hasan Bozdağ, “Halamlara iftara gelmiştik. İftarımızı açtıktan sonra halam, ‘Tavanda ses var’ dedi.
Yarım saat, 1 saat kadar bekledik ama ses geçmedi. Tam teravih namaz vaktiydi, camiye gidecektik ama ses geçmedi. Biz de evde kaldık. Sanki tavanda, bir şeyle boğuşuyor ve bir şey sıkılıyor gibi ses geldi. Ben de tavana fırçayı dayadım, kuyruğunu vuruyordu. Sonra ben itfaiyeyi aradım, ekiplerini gönderdiler, sağ olsunlar” dedi.
Evde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden çalışmalar, tavanda bulunduğu öne sürülen yılan ortaya çıkmayınca son buldu.
11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı