Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den Akil Yaklaşım

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye'de bütün insanların 'akil' olduğunu söyledi. Genç İş Adamları Derneğinin düzenlediği panel için Balıkesir'e gelen Büyükerşen partisi CHP'nin Balıkesir İl Örgütünü ziyaret etti.
Kazım Kurt Belediye Başkanı Belediye Meclis Üyesi Meclis Üyesi Erdal Caferoğlu 


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) tarafından düzenlenen, ' Adım Adım Büyükşehir ' paneline katılmak için Balıkesir ' e geldi. Balıkesir'de önce parti teşkilatına giden Yılmaz Büyükerşen, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk'u makamında ziyaret etti. Büyükerşen ' e CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erdal Caferoğlu eşlik etti. Balıkesir ile ilgili bilgi alan Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi olan Balıkesir ' de üniversite öğrencilerine yönelik özel çalışma yapılmasını tavsiye etti. CHP'li yöneticilere seçim çalışmalarında üniversite öğrencilerinin kilit nokta olduğunu söyleyen Büyükerşen, ' Seçimlerde gece gündüz çalışacaksınız. Yaz aylarında insanlar tatile gider, tarlaya gider bulmanız zorlaşır. Çalışmalara erken başlamalısınız. Balıkesir Üniversitesinde 40 bine yakın olan üniversite öğrencileri bence kilit nokta. O öğrenciler yurtta yada beraber evde kalırlar. Başka şehirlerden gelen öğrencilerin oylarını almak zorundasınız. Her sınıftan bir kişi bulacaksınız. 40 bin öğrenciden 10 binin oyunu alırsanız çok iyi olur” dedi.

' HERKES AKİLDİR '

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partiden ayrılırken gazetecilerin sorularını cevapladı. Gün içinde Balıkesir ' in Bandırma ilçesini ziyaret edecek olan akil insanlarla ilgili bir soruyu cevaplayan Büyükerşen, “Memlekette yeteri kadar kanaat sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu konu çok yazıldı, çizildi. Ekleyecek de çok bir şey yok. Türkiye ' de bütün vatandaşlar akildir, o gözle bakıyorum” dedi.

27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı