Eski DSP’liden Başbakan’a Destek Turu

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan eski adayı Erol Özavcı, Başbakan Erdoğan ' a Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde destek vermek amacıyla Türküye turuna çıkıyor.
Belediye Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Demokratik Sol Parti Recep Tayyip Erdoğan 


30 Mart yerel seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' a destek vermek için yaşadığı Dilovası ' ndan memleketi Van ' a yolculuk yapan, güzergahında bulunan birçok şehirde basın toplantıları düzenleyerek Erdoğan ' a destek içerikli konuşmalar yapan Erol Özavcı, şimdi de benzeri bir yolculuğa Başbakan Erdoğan ' ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak amacıyla çıkıyor. Bir dönem DSP ' de siyaset yapan ve aynı partinin genel başkanlığına aday olan Erol Özavcı, son yapılan 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ' den Dilovası Belediye Başkanlığı ' na aday adayı olmuştu. Seçimler öncesi Başbakan Erdoğan için yaptığı yolculuk geniş yankı bulan ve Türkiye genelindeki çok sayıda gazete ve haber sitesinde kendisiyle ilgili yayınlar yapılan Erol Özavcı, yeni yolcuğuna Gebze ' den çıktı.

Özavcı, yolculuğuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “10 Ağustos ' ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yeni bir yolcululuğa hazırlanıyorum. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ' a bir kez daha destek olmak, onun bu yolda yalnız olmadığını göstermek için yollarda olacağım. Ben kendi imkanlarım ölçüsünde bu kutsal davaya hizmet edebilmek için elimden geleni yapıyorum. Allah izin verdiği müddetçe ülkem ve milletim için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğim.”

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlatan Özavcı, sözlerini şöyle tamamladı: ' Sayın Erdoğan ' ın Cumhurbaşkanlığı, sadece Türkiye ' nin geleceği için değil, Ortadoğu ' da gözlerinin yaşı dinmeyen, kan ve zulümle iç içe yaşayan mazlum Müslüman halkların geleceği için de son derece önemlidir. Buradan ülkesini seven tüm yurttaşlarıma sesleniyorum; birlik olalım, 10 Ağustos ' ta oylarımızı dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ' a verelim.”
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
17 Temmuz 2014 Perşembe günü yayınlandı