Eşini trafik kazasında kaybetti...3 engelli çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor

Jandarma personellerinden ve anneden görüntü
Engelli Çocuk Yaşam Mücadelesi Trafik Kazası Harekete Geç Hayat Hikayesi 

-Çocuklarından görüntü
-Jandarma personellerinin muhabbet etmesi
-Ev kadınlarının ziyareti ve evden görüntüler
-Sohbetlerden gmrüntü
-Röpler
-Genel ve detay
-Arşiv Görüntüler

( ADIYAMAN )-Engelli çocuklarına hayatını adayan anne unutulmadı ADIYAMAN

- Adıyaman’da, eşini trafik kazasında kaybeden ve 3 engelli çocuğu ile yaşam mücadelesi veren Anne Reyhan Bali, İhlas Haber Ajansının yayımladığı haber sonrası Anneler Gününde unutulmadı. Adıyaman’da, 3 engelli çocuğuna tek başına bakan anne Reyhan Bali’nin İhlas Haber Ajansı tarafından hayat hikayesinin paylaşılması üzerine hem vatandaşlar hem de kurumlar harekete geçti. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı personelleri Anneler Günü dolayısıyla hazırlamış oldukları yardım paketleri ve adlıkları çiçekle eşini 6 yıl önce trafik kazasında kaybeden ve çocuklarına hem annelik hem de babalık yapan Reyhan Bali’yi ziyaret etti. Jandarma personellerini karşısında görerek büyük bir mutluluk yaşayan Anne Reyhan Bali jandarma personellerine teşekkür etti. Fedakar anne Reyhan Bali’nin ellerini öpen jandarma personelleri engelli çocukları da yakından severek bir ihtiyaçları olduğu zaman jandarma ekipleri olarak her zaman destekçileri olduklarını söyleyerek belirli aralıklarla ziyarete geleceklerini söylediler. Jandarma personellerinin ziyareti sonrasında daha önceden bir çok köy okulu öğrencilerine gönüllü olarak yardımda bulunan Zeynep Kaya ile Züleyha Çelik’te fedakar anneyi ziyaret ederek çeşitli hediyelerde bulundu. Üzerinde “Anneler Günün Kutlu Olsun” yazılı pastayı teslim alan anne Reyhan Bali, ziyaretlerinden dolayı Zeynep Kaya ile Züleyha Çelik’e, teşekkür etti. Yapılan haberler sonrasında evini bir çok kişinin ziyaret etmeye başladığını söyleyen Reyhan Bali, “Haber sonrasında kapım çalınmaya başladı.
Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Sizlerin sayesinde artık herkes beni ziyaret etmeye geliyor ve derdimi sorunumu soruyor. Beni ziyaret ederek beni çok mutlu ettiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gönüllü olarak sürekli çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunan Zeynep Kaya ile Züleyha Çelik ise, “ Buraya gelerek oldukça duygusal ve mutlu bir anı yaşadık. Zaman zaman çeşitli yardımlar yapıyoruz ama bu annemizin ciddi anlamda ihtiyacı var. Bizlerde buraya geldiğimiz için çok sevinçliyiz. İnşallah bu tür ziyaret ve yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.

12 Mayıs 2019 Pazar günü yayınlandı