Eşini öldürdükten sonra röportaj veren zanlı yakalandı, yakınları 'ona gül gibi bakacağız' dedi

Adliyeden görüntü
5 Aralık Pompalı Tüfek Nayet Zanlısı Cinayet Zanlısı Basın Mensupları 

-Zanlının araçtan indirilmesi
-Zanlının adliyeye getirilmesi
-Ailenin basın mensuplarının üzerine yürümesi
-Genel ve detay görüntüler

( DİYARBAKIR ) Eşini öldürdükten sonra röportaj veren zanlı yakalandı, yakınları "ona gül gibi bakacağız" dedi- Uzun süredir takipte olan cinayet zanlısı yakalanıp adliye çıkarıldı DİYARBAKIR

- Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Dicle Mahallesi’nde eşini evde pompalı tüfekle öldürdükten sonra gazetecilere röportaj verip kayıplara karışan cinayet zanlısı Şeyhmus İ., polisin uzun süren takibi sonucunda dün yakalandı. Yakalanan zanlı bugün adliyeye çıkarılırken, adliye etrafında bekleyen yakınları basın mensuplarının üzerine yürüyerek, “Ona cezaevinde gül gibi bakacağız. Hapis kime kalmış” dedi.
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Dicle Mahallesi’nde 25 aralık 2017’de gece tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurup, sabahleyin olay yerine giden basın mensuplarına cinayete ilişkin röportaj verdikten sonra kayıplara karışan zanlı Şeyhmus İ., polisin uzun süren takibi sonucunda dün kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlı bugün hastanede yapılan sağlık kontrollerinden sonra saat 14.30 sularında adliyeye sevk edildi. Zanlının yakınları basın mensuplarının üzerine yürüdü Zanlının adliyeye getirilmesi sırasında orada bekleyen aile yakınları konuyu takip eden basın mensuplarının üzerine yürüyüp tehditler savurdu. Bu sırada zanlının ablası olduğunu söyleyen bir kadın zanlıya "Başını dik tut. Paşama gül gibi bakacağız. Cezaevi kime kalmış” dedi.
(EEI-AKK-Y)
4 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı