Erzincan'da öğrencilere kırtasiye hediyesi

-KYK İl Müdürünün öğrencilerle sınıfta konuşması
Maneviyat Eğitim Öğretim Yılı Allah Öğrenciler 

--İHH Yöneticisinin konuşması
--KYK İl Müdürü Röportaj
--İlçe Milli Eğitim Müdürü Röportaj
--Üniversiteli öğrenciler ile röportaj
--Öğrencilere kırtasiye yardımından görüntü

( ERZİNCAN ) ERZİNCAN

-Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü’ne bağlı Kemaliye Osman Nuri Akın Yurdunda kalan öğrenciler, İHH Erzincan Şubesi ile birlikte Kemaliye İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören 40 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu. İHH Erzincan Şubesinin destek ve katkılarıyla 15 bin lira değerindeki yardımı planlayan KYK Kemaliye Osman Nuri Akın Yurdundaki öğrenciler, “KYK Gönülbağı” etkinlikleri kapsamında yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak; paylaşmanın önemini vurgulamak adına bu tür faaliyetleri gerçekleştiriyorlar. 40 İmam Hatip Ortaokulu öğrencisine yapılan çanta ve kırtasiye yardımı dağıtım programında KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, İHH Erzincan Başkan Yardımcısı Mustafa Uçar ve Kemaliye İlçe milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kuleli de hazır bulundu. Kemaliye İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören 40 öğrenciye, çanta ve kırtasiye yarımlarını KYK’lı öğrencilerle birlikte dağıtan KYK İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “İHH Erzincan şubesiyle birlikte Kemaliye Osman Nuri Akın yurdumuzda kalan öğrencilerimizle KYK Gönülbağı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutladık. Kemaliye yurdumuzda kalan öğrencilerimizin minik kardeşleriyle görül bağı kurdukları bu etkinlikte yanımızda oldukları için İnsani Yardım Vakfı (İHH)’na, Kemaliye ilçe milli Eğitim müdürlüğümüze, Kemaliye Yurt Müdürümüze ve öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Minik öğrencilere yapılan sürprizle ilgili olarak konuşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Erzincan Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Uçar, “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcında KYK Gönülbağı etkinlikleri çerçevesinde Kemaliye’deki öğrencilerimizle buluştuk. Onlarla hediyeleştik. İnşallah gelecekte maneviyatı yüksek bireyle olarak karşımıza çıkacaklar. KYK’ya ve Kemaliye İlçe milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Kemaliye İmam hatip ortaokulu öğrencilerine hazırlanan hediye sürprizi karşısında duygularını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kuleli, “KYK Erzincan İl Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucu KYK’lı öğrencilerin okulumuzdaki minik kardeşleriyle buluşması bizleri çok mutlu etti. Öğrenciler arasında oluşan maneviyat ve paylaşma ruhu açısından çok yerinde bir etkinlik oldu” dedi.
Kuleli, konuşmasının sonunda KYK İl Müdürlüğü’ne, İHH Erzincan Şubesine ve Kemaliye Osman Nuri Akın Yurt Müdürlüğü ile öğrencilerine teşekkür etti.
3 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı