Erhan Güleryüz, Erol Olçak ve oğlu için şarkı yaptı

Şişli Ilçe Emniyet Müdürü Melih Ekici, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında TRT İstanbul Radyosu önünde darbecilerle girdiği çatışma sonucu yaralandığı öğrenildi. Yaralı halde çatışmaya devam ettiği öğrenilen Melih Ekici'ninyaralandığı çatışma görüntüsü ortaya çıktı.
Cumhuriyet Emniyet Müdürü 


Darbe girişimi esnasında Şişli ' de Cumhuriyet Caddesi ' nde bulunan ve darbecileri tarafından ele geçirilen TRT İstanbul Radyosu'na giden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici, şöförü ile birlikte olay yerine giderek darbecilere karşı koymaya çalıştığı öğrenildi.

Aracından indiği sırada TRT İstanbul Radyosu'ndan ve Harbiye Ordu evinden açılan ateş sonucu yol kenarına mevzi alan Şişli ilçe Emniyet Müdürü Melih Ekici, açılan ateş sonrasında merminin mevzi aldığı yerde bulunan demire çarpması sonucu çıkan şarapnel parçasıyla 2 gözünden ve omzundan yaralandı.

Yaralı Halde Gözaltı Yaptı

Çatışmaya yaralı olarak devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin, TRT İstanbul Radyosu'ndan ve Harbiye Orduevi'nden 110 kişiyi gözaltına aldıktan sonra hastaneye gittiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta gittiği hastanede tedavi olan Ekici'nin durumunun iyi olduğu ve görevine devam ettiği öğrenilirken, yaşanan çatışma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Çatışma Anı Güvenlik Kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; Melih Ekici'ye aracından iner inmez ateş açılıyor. Önce arabasının yanına mevzi alan Ekici ve şoförü ardından yol kenarındaki bariyerlere mevzileniyor. Görüntülerde çatışmaların sürdüğü görülüyor.

Makam Aracına 150 Kurşun

Öte yandan, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin aracına 150 adet merminin isabet ettiği ortaya çıktı. Yoğun ateş altında kalan makam aracı yanarak kül olduğu öğrenildi.
20 Temmuz 2016 Çarşamba günü yayınlandı