Erdoğan o gece yaralıyı alnından öptü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişimi gecesi Atatürk Havalimanı'na inmişti. O anlarda çekildiği öğrenilen bir görüntüde darbecilerin yaralandığı vatandaşla karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıyı alnından öpüyor.
Atatürk 15 Temmuz Darbesi 15 Temmuz Darbe Girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na uçakla inmiş daha sonra basın toplantısıyla vatandaşlara seslenmişti. Erdoğan, havalimanına inmeden önce ise vatandaşlar darbecilere karşı durmuş , bazı vatandaşlar yaralanmıştı. Erdoğan'ın havalimanında çekilen bir görüntüsü ise gururun görüntüsü olarak arşive girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda darbecilerin yaraladığı bir vatandaşı farketti. Yerde yatan vatandaşın yanına yaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı vatandaşı alnından öptü. Bu sırada yaralı vatandaş da : ' Söz verdim size. ' diyerek Erdoğan'a seslendi. O anlar gören vatandaşlardan bazıları bu anları cep telefonuyla kaydetti.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Temmuz 2016 Çarşamba günü yayınlandı