Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek - ŞANLIURFA

- AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Hasan Suyun ve beraberindeki bir grup partilinin , Ziraat Bankası Emniyet Şubesi önünde bulluşması - Partililerin, gruplar halinde banka şubesine girerek bağışta bulunması - Vatandaşlardan Sabiha Karabulut açıklama - Şanlıurfa Şanlıurfa 'da AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağışta bulundu.AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Hasan Suyun ve beraberindeki bir grup partili, Ziraat Bankası Emniyet Şubesi önünde buluştu. Kampanyaya destek vermek isteyen partililer, gruplar halinde banka şubesine girerek bağışta bulundu.Suyun, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilat üyelerinin ve vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için banka önünde buluştuklarını söyledi.

Amaçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem maddi hem manevi bağlılıklarını göstermek olduğunu anlatan Suyun, "İnşallah 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacağımıza inanıyorum. Tüm teşkilat üyelerimizle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındayız. Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi.
Vatandaşlardan Sabiha Karabulut ise " Şanlıurfa lı kadınlar olarak, Cumhurbaşkanımızın yanında olmak için burada buluştuk. Reisimizi asla yalnız bırakmayacağız. Hep birlikte güçlü birliği yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek oluyoruz." diye konuştu.

Seçim Kampanyası Bağlılık İran Seçimleri Banka Şubesi Irak 

31 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı