Erdoğan'dan Özgecan'ı istismar edenlere sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AFAD lojistik depoları açılış törenindebir konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Allah Recep Tayyip Erdoğan 


Özgecan Aslan cinayetine değinen Erdoğan, ' Özgecanımızı istismar edenler önce kendilerine bir baksın ' dedi.

Tutuklanan faillerle ilgili yargının üzerine düşen görevi yapacağını ifade eden Erdoğan, Aslan ailesinin yaptığı açıklamaları bir kez daha takdir etti ve gönderdikleri siyah başörtüleri aldığını söyledi.

Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

' Özgecanımız ile alakalı jandarma seferber olup faili anında buldu. Bu yetiyor mu? Yetmez. yargı üzerine düşen görevi yapacak, fail ve faillerine gereken cezaları en üst düzeyden vermek durumundadır.

Bu milletin vicdanının rahatlaması söz konusu değil. En azından layığını buldu denir. Ailesinin takındığı tavrı şahsım adına duyguyla izlerken, bir taraftan da hayranlıkla izledim. Her anne-babanın böyle bir tavır takınması mümkün değil.

Özgecanımızı istismar edenler önce kendilerine bir baksın. Terör estirerek savunmasız insanları öldürmenin cinayet olduğunu anlasınlar. Onun için çözüm süreci çok önemli. Bu milletin evlatlarının barış içinde yaşamalarının yolunu arıyoruz.

' GÖNDERDİKLERİ SİYAH BAŞÖRTÜLERİNİ ALDIM '

Tekrar Özgecanımıza Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine tekrar sabırlar diliyorum. Bugün gönderdikleri siyah başörtülerini de aldım. Bunun mesajını da buradan vermek istiyorum. İnşallah o mesaj, beyaz başörtüleriyle devam eder. '


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı