Erdoğan: Biz işte böyle bir gençlik istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Siyer-i Nebi ödül törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençliğe önemli çağrılarda bulundu.
Siyer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çekmeköy Belediyesi 


NE KADAR GURURLANDIM BİLEMEZSİNİZ

Erdoğan ' Nur peygamberini güllerin elçisini kağıda aktaran bu gençliği gördükçe ülkem adına milletim adına ne kadar gururlandım bilemezsiniz. ' dedi.

SALONDA 'RECEP TAYYİP ERDOĞAN' SLOGANLARI

Erdoğan'ın bu sözleri salonda bulunan gençler tarafından büyük alkış alırken, salonda bulunan vatandaşlar hep bir ağızdan ' Recep Tayyip Erdoğan ' tezahüratları attılar.

BİZ İŞTE BÖYLE BİR GENÇLİK İSTİYORUZ

Bu tezahüratlar sonrası Erdoğan ' Biz iste böyle bir gençlik istiyoruz ' derken, sözlerini şöyle sürdürdü;

' Biz, elinde döner bıçaklarıyla dolaşan bir gençlik istemiyoruz. Molotof kokteyliyle dolaşan gençlik istemiyoruz. Demir bilyeler atacak sapanlarla dolaşan gençlik istemiyoruz. Biz, saygıyı, sevgiyi, özellikle de sevgili Peygamberimizin izinde bulan bir nesil istiyoruz '

BEYAZ GAZETE




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Nisan 2015 Cumartesi günü yayınlandı