Engelli öğrencilere 23 Nisan kutlaması

Tokat'ta özel öğrenciler için düzenlenen 23 Nisan kutlamaları
Rehabilitasyon Bedensel Engelli Rehabilitasyon Merkezi Engelli Öğrenciler Engelli Öğrenci 

-Zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerin etkinlikte eğlenmesi
-Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin gösterileri
-Çocukların aldıkları hediye karşındaki mutlulukları
-İki çocuğu engelli olan Hüseyin Yaylıcı röportaj
-Öğrencilerle röportaj
-Özgür Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Semra Öztürk röportaj

( TOKAT -ÖZEL) TOKAT

- Tokat'ta zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını rehabilitasyon merkezi bahçesinde düzenlenen müzik eğlence programı ile kutladı. Tokat'ta düzenlenen 23 Nisan programına zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı.
Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri kostüm ve oyunları ile 23 Nisan kutlamalarına renk kattı. Rehabilitasyon merkezi öğrencileriyle oyunlar oynayan öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Programda sürpriz hediyeler alan öğrencilerin yaşadıkları sevinç yüzlerine yansıdı. Özgür Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Semra Öztürk, 23 Nisanı erken kutladıklarını ifade ederek, "Çocuklarımızın hem 23 Nisan'ın, bayrağın, Atatürk'ümüzün farkına varsın istedik. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri de bizleri yalnız bırakmadı. Bizimle birlikte etkinlik sergilediler. Çocuklarımızla birlikte şenlik havasında öğrenciler ve velilerimizle eğlenelim istedik" dedi.
İki çocuğu engelli olan Hüseyin Yaylıcı 23 Nisan programına eşi Nursel Yaylıcı ve 22 yaşındaki oğlu Atilla ve 21 yaşındaki kızı İlayda ile katıldı.
Yaylıcı, farklı bir gün geçirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağlam çocuklarla fiziksel ve bedensel rahatsızlığı olan çocukların bir araya gelerek eğlenmesi çok güzel hoş bir şey oldu. Baktığınızda bütün aileler mutlu, çocuklar mutlu. Çocuklar için çok güzel bir şenlik oldu" diye konuştu.

20 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı