Emniyet Genel Müdürü Aktaş, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okçuluk Turnuvası'na katıldı (2) - ANKARA

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okçuluk Turnuvası"na katıldı (2) - ANKARA - Özel Harekat Başkanlığı Şehit Mustafa Yavaş Salonu - Ödül töreninde madalyaların verilmesi - Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın birinci olan yarışmacıya madalyasını takması - Terörle Mücadele Daire Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan'ın ikinci olan yarışmacıya madalyasını takması - Yarışmada derece yapanlara madalyalarının ve çeşitli hediyelerin verilmesi - Plaket takdim - Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın konuşması - Toplu fotoğraf çekimiEmniyet Genel Müdürü Aktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okçuluk Turnuvası"na katıldıANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okçuluk Turnuvası"na katıldı, gazilerle beraber "Ya Hak" diyerek ok attı.Aktaş ve beraberindeki heyet, turnuvanın düzenlendiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Başkanlığı Şehit Mustafa Yavaş Salonu'na geldi.Mehmet Aktaş ile Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, program öncesi "Ya Hak" diyerek ok attı.Gazilerin yarıştığı turnuvada dereceye girenlere protokol üyelerince madalya ve hediyeleri verildi.
Aktaş, tören sonrası yaptığı konuşmada, turnuvaya 30 gazinin katıldığını belirtti.
Turnuva öncesi gazilere bir hafta süren okçuluk kursu verildiğini hatırlatan Mehmet Aktaş, şunları kaydetti:"Bugün de bu kursun final bölümünü yaptık. Arkadaşlar yarıştılar ve becerilerini ortaya koydular. Ödül törenini de gerçekleştirdik. 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve namusu için canını ortaya koyan ve şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Tüm gazilerimize de sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Rabbim bizi bir daha böyle bir ihanetle karşı karşıya getirmesin."
Gaziler Şehadet Şehit Yarış Uzun Ömür 

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
10 Temmuz 2020 Cuma günü yayınlandı