Elazığ'da Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okundu

- Camiden ezan okunması - Camiye vatandaşların gelişi - Camideki vatandaşların dua etmesi - Fetih süresinin okunmasıELAZIĞ (AA) - Elazığ 'da, camilerde Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD - YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu.Başta İzzet Paşa Camisi olmak üzere sabah namazı için camilere gelen vatandaşlar, Fetih Suresi'nin okunmasının ardından Afrin'deki operasyonların başarılı geçmesi için dua etti.Cami cemaatinden Mehmet Demir, AA muhabirine, Türkiye'nin sınır güvenliği için başlatılan Afrin'e yönelik operasyonu desteklediklerini belirtti.
İhtiyaç duyulması halinde yediden yetmişe ülke savunması için her daim savaşa hazır olduklarını ifade eden Demir, "Askerlerimiz dönünceye kadar her sabah dualarımıza devam edeceğiz. Bütün Müslümanların duası cephede savaşan askerlerimiz için olsun." şeklinde konuştu.
Suat Korukçu ise Zeytin Dalı Harekatı'nın hudut güvenliği ve bölgedeki terörist grupların etkisiz hale getirilip, istikrarın sağlanması açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Korukçu, "Afrin'deki Mehmetçik zaferle dönünceye kadar dua edeceğiz ve her sabah Fetih Suresi'ni okuyacağız." dedi.

Sabah Namazı Muhabir Gesi Sınır Güvenliği Teröristler 

22 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı