Ekipler kayıp anne için seferber oldu - ERZURUM

Koşapınar Mahallesi'nin drone kamera ile görüntüsü - Arama çalışmalarına katılan ekiplerden detaylar - Koşapınar Mahallesi Dernek Başkanı Haydar Unus'un açıklaması - Arama çalışmaları yapan AFAD ekibinden görüntüler - Pınar Unus'un kaybolduğu Koşapınar Mahallesi'nden görüntüler - Pınar Unus'un fotoğrafı - Bölgenin havadan görüntüleriEkipler kayıp anne için seferber oldu - Erzurum 'un Aşkale ilçesinde, jandarma, özel harekat polisleri ve AFAD ekipleri kayıp iki çocuk annesi, psikolojik sorunları bulunan 34 yaşındaki Pınar Unus'u arıyorERZURUM (AA) - Erzurum 'un Aşkale ilçesinde dün kaybolan iki çocuk annesi 34 yaşındaki Pınar Unus'u bulmak için jandarma, özel harekat polisleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri çalışma başlattı.İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Koşapınar Mahallesi'nde dün öğlen saatlerinde evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan Pınar Unus'u bulmak için mahalle sakinleri akşam arama çalışması yaptı.Mahallelinin ve civar köylerdeki vatandaşların sabaha kadar süren arama çalışması sonuç vermeyince durum jandarma ekiplerine bildirildi.
Jandarma, AFAD, özel harekat polisleri ve köylülerden oluşan yaklaşık 200 kişilik ekip, mahallenin kırsalında, dere ve göletlerde Pınar Unus'u arıyor.Koşapınar Mahallesi Dernek Başkanı Haydar Unus, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün öğle saatlerinden bu yana dağ taş demeden kayıp anneyi aradıklarını söyledi.

Jandarma, AFAD ve özel harekat polislerinin arama çalışmalarına destek verdiğini ifade eden Unus, şöyle konuştu:"Biz devletimizden havadan arama yapılabilmesi için helikopter ve uçak istiyoruz. Köyde dünden beri 200 kişi arama çalışması yapıyor. Çevre köylere haber verdik buradaki insanlar da arama çalışmasına katıldı.
Eşkal verdik ve 155 anons geçti, Erzincan'dan Ağrı'ya kadar gören biri olursa diye haber verildi.
Psikolojik rahatsızlığı vardı, ilaç kullanıyordu ve tedavi görüyordu. Hastaneden taburcu olduktan sonra köye geldi ve bu hadise meydana geldi."
Jandarma Psikoloji Kamera Özel Harekat Polisleri Helikopter 

17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlandı