Düşen tüfek bir hayata mal oldu

İş yerinden görüntü
İlk Müdahale Hastane Güvenlik Güçleri Sağlık Ekipleri 

-Polis araçlarından görüntü
-Olay yeri girilmez şeridi
-Vatandaşlardan görüntü

( DİYARBAKIR )- Diyarbakır’da bir kişi, kamyondan mal ile birlikte içerde bulunan tüfeği de indirmeye çalıştı- Düşen tüfeğin ateş alması sonucu boğazından yaralanan şahıs hayatını kaybetti DİYARBAKIR

- Diyarbakır’da bir kişi, kamyondan eşyalarla birlikte indirdiği tüfeğin yere düşüp ateş alması sonucu boğazından yaralandı. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik Mahallesi İlçe Otogarı civarındaki bir toptancı dükkanında yaşandı. İddiaya göre, iş yeri sakinleri, 06 BS 9607 plakalı kamyondan mal indirmeye başladı.
Bu sırada çalışanlardan biri, kamyonda bulunan tüfeği de alıp iş yerine götürmek istedi. Kamyonun önünde düşen tüfeğin ateş alması sonucu ismi öğrenilemeyen bir kişi boğazından yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Boğazından yaralanan vatandaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, iş yerinin önünü şeritle kapatarak etraftaki vatandaşların girmesini önledi. Olay yerin inceleme ekipleri, bölgede delil çalışması yaptı. Olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatıldı.
11 Ocak 2019 Cuma günü yayınlandı