Dursun Çiçek o imza için ilk böyle yemin etti: Vallahi de, billahi de...

Ergenekon davasından ağırlaştırılmış müebbet, Balyoz davasından da 16 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Albay Dursun Çiçek, Beyaz Tv ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.
İrtica Eylem Planı Beyaz Tv Dursun Çiçek 


' İrtica ile Mücadele Eylem Planı ' belgesindeki ıslak imzanın kendisine ait olmadığını söyleyen Dursun Çiçek canlı yayında yemin ederek ' Vallahi de billahi de bunu ben yazmadım. Bunun altındaki imzayı ben atmadım. Atanları da bulmak için de ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim ' dedi.

Dursun Çiçek canlı yayında şu ifadelere yer verdi;

O İMZAYI ATAN ALÇAKTIR


Bu planı yazan, altına imzayı atan en büyük alçaktır diyorum. Ve milletimize de bir kez daha tekrar ediyorum buradan. Mahkeme salonlarında da söyledim, Namusum vicdanım üzerine yenim ediyorum ki... Bu planı yazmadım bu planı imzalamadım. İmzalasaydım, internet andıcında bu paraf benim, bu imza benim derdim. En güzelini de yazardım. Komutanlarına da arz ederdim.

VALLAHİ DE , BİLLAHİ DE BEN YAZMADIM


Moderatör Latif Şimeşk'in ' İnançlı da bir insansınız. Vallahi de billahi de dermisiniz? ' sorusuna ise Çiçek ' Vallahi de billahi de bunu ben yazmadım. Bunun altındaki imzayı ben atmadım. Atanları da bulmak için de ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim ' sözleriyle yanıt verdi.


BEYAZ GAZETE


3 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı