Düğün Töreninde Genç Çifte Kelepçe Şoku

Van ' da düzenlenen törenle dünya evine giren genç çift, Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekiplerince kelepçelenince bir an neye uğradıklarını şaşırdı.
Toplum Destekli Polislik Mehmet Özel 


Anadolu Konteynır Kent ' te düzenlenen düğün töreni ile Gamze Taşkın ve İzzet Ergezen dünya evine girdiler. Çalınan müzik eşliğinde halaylar çeken davetlilere Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel ve TDP Büro Amirliği ekipleri de eşlik etti. Uzun süren halayın ardından sıra takı merasimine gelince, TDP ekipleri hemen devreye girdi. Çiçek takdiminden sonra kollarına kelepçe vurulan gelin ve damat, bir an neye uğradıklarını şaşırdı. Ellerindeki kelepçe ile düğün pastasını kesen Gamze ve İzzet çifti, uzun süre şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadılar. Vali Yardımcısı Mehmet Özel tarafından da bir altın hediye edilirken, gelin ve damadın kolundaki kelepçe ise tekrar polis ekipleri tarafından açılarak onlara hediye edildi.

Yaşadıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden damat İzzet Ergezen, kendilerine bu sürprizi hazırlayan polislere teşekkür etti.

Gelin Gamze Taşkın ise, yaşadıkları kelepçe şokuna rağmen çok mutlu olduğunu ifade etti.Polisler ise genç çifte mutluluklar dileyerek, davetlilerle halay çekmeye devam ettiler.
21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı