Dudullu-Bostancı minibüsçüleri kazançlarını Mehmetçik’e bağışladı

Röportajlar
Kazancı Minibüsçü 

-Minibüsler
-Şoförler
-Pankart

( İSTANBUL - ÖZEL)- Dudullu-Bostancı hattındaki Minibüsçüler iki günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı İSTANBUL

- Dudullu-Bostancı hattında çalışan 80 minibüsçü iki günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Dudullu- Bostancı hattındaki minibüs şoförleri Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı harekatına destek vermek amacıyla 2 gün içerisinde kazandıkları hasılatın tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Araçlarının üzerine ‘Bugünkü kazancımız göz bebeğimiz Mehmetçiğimize bağışlıyoruz’ şeklinde pankart asan minibüsçülere vatandaştan da destek geldi. Pankartı gören minibüs yolcuları Mehmetçik Vakfı’na destek olmak için fazladan para verdi. 2 gün sonunda toplanan para Mehmetçik Vakfı’na gönderilecek. Minibüs şoförü İsmail Köksal, “Cepheden savaşan bütün Mehmetçiğe Allah’tan yardım ve zaferler nasip etmesini niyaz ediyoruz. Allah Mehmetçikten razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Dualarımızla destek olduğumuz Mehmetçiğimize bu sefer maddi olarak destek olmak istedik. İki günlük kazancımızı göndermeye karar verdik. Allah onları ayaklarına taş değdirmesin. Atıklarını isabetli kılsın” dedi.
Yolcuların fazladan para verdiğini söyleyen Murtaza Paşaoğlu: “Çok iyi bir şey, yolcularımız da fazladan fazladan para veriyorlar. Onları da ayırıyoruz. Onları da ayrıyeten yolcularımız adına vereceğiz. Çoktan yapılması gereken bir şeydi bu, yaptılar iyi oldu” şeklinde konuştu.
(MB-EY
9 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı