Down'lu Sena Nur'dan, Mehmetçik için duygulandıran davranış

Sena Nur'un atkıyı örmesi
Televizyon Terörle Mücadele Jandarma Jandarma Komutanı 

-Sena Nur'un yanına gelen Kaymakam'ın onu izlemesi
-Sena Nur'un atkıyı teslim etmesi
-Kaymakam Gündoğdu'nun Sena Nur ile konuşması
-Sena Nur ile ilçe protokolü
-Kaymakamın, ilçe jandarma komutanına atkıyı vermesi
-Genel

( ELAZIĞ )- 15 yaşındaki Down sendromlu Sena Nur Aydoğdu, ördüğü atkıyı Afrin'de terörle mücadelede eden bir Mehmetçiğe gönderilmesi için kaymakama teslim etti ELAZIĞ

- 15 yaşındaki Down sendromlu Sena Nur Aydoğdu, ördüğü atkıyı Afrin'de terörle mücadelede eden bir Mehmetçiğe gönderilmesi için kaymakama teslim etti. Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ikamet eden 15 yaşındaki Down sendromlu Sena Nur Aydoğdu, televizyonda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için boyunluk ören kadınları görerek, ailesinin desteği ile kendisi de atkı örmeye başladı.
Kendi harçlığı ile aldırdığı iple yaklaşık 20 günde atkıyı ören Sena Nur, son kısmını ise İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu'nun makamında tamamladı. Kaymakam Gündoğdu'da, Sena Nur'un duygulandıran çalışmasını yakından izledi. Daha sonra Sena Nur, atkıyı Kaymakam Gündoğdu'ya teslim ederek Afrin'deki bir Mehmetçiğe gönderilmesini istedi. Atkıyı Afrin'deki Mehmetçiğe göndereceklerini ifade eden Gündoğdu, Sena Nur'un bunu düşünmesinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyerek, ona Türk bayrağı rozeti takarak, oyuncak hediye etti. Kaymakam,atkıyı yanında bulunan JÖH Tabur Komutanı Yüzbaşı Ercüment Ercan'a teslim etti. Yüzbaşı Ercan'da, Sena Nur'a, "Bakarsın biz gideriz, biz kullanırız olur mu" diyerek izin aldı.
23 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı