Domates yüklü tır, karpuz yüklü tıra çarptı, ortalık savaş alanına döndü

kaza yerindeng enel görüntü, kaza yapar tırlardan yakın ve genel görüntüler, yodan görüntü, domates ve karpuzlardan görüntü, polisten görüntü, kaza yapar Tır sürücüsünün açıklamaları

( ÇORUM )- Hurdaya dönen tırın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı- Toplarca domates yola saçıldı ÇORUM
Karayolları Polis Sebze Hali Trol 


- Çorum’da park halindeki karpuz yüklü Tır’a domates yüklü tır çarptı. Kaza, Çorum-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan Amasya’yadaki meyve ve sebze haline domates götüren Ali Kılcı yönetimindeki Tır, Şeker Fabrikası yanında park halinde duran Süleyman Özer'in sahibi olduğu 55 AAP 925 plakalı karpuz yüklü tıra çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Tır’ın dorsesi hurdaya dönerken sürücü kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından tonlarca domates ve karpuz yola saçıldı. Yola saçılan domates ve karpuzlar Çorum Belediyesi Temizlik İşlerdi Müdürlüğü ve karayolları ekipleri tarafından yoldan temizlendi. Kaza nedeniyle Çorum-Ankara karayolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak verildi.
Kazadan şans eseri yara almadan bir anlık dalgınlık sonucu Tır’ın kontrolünü kaybettiğini dile getiren sürücü Ali Kılcı, “Park yeri olmadığı halde park halinde olan Tır’a çarptım. Antalya’dan Amasya haline gidiyordum. Diğer araçta Adana’dan Samsun’daki hale gidiyormuş” dedi.
Kaza, ile ilgili başlatılar soruşturma sürüyor. (MMY-BÖ)
5 Haziran 2018 Salı günü yayınlandı